Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Hibridek >
< 35 >
1996. október
-
longint

ZetaTalk: Nem-zétai hibridek


A valóság az emberi társadalomban olyan, hogy bármely párnak, de tulajdonképpen bármely egyedülálló személynek, aki akar, lehet utódja. Az emberi társadalom próbálja ezt szabályok lefektetésével kontrollálni, hogy ki kivel házasodhat, vagy megszabhatja a gyerekek számát, amit egy pár világra hozhat, de a valóságban a nemi vágy irányítja a folyamatot, szorosan követve ezt a késztetés, hogy valaki szülő legyen. Az egyének, akik a szabályokat megszegik, a száműzetés vagy a fizikai büntetés kockázatát vállalják, de még tiltott faji keveredés és történik, alattomban. Nem ez a helyzet a genetikai tervezés során, amely csak egy hosszas bevezető jellegű periódus után folyik, és ami egy szándékos intellektuális döntés és felhatalmazás a Világok Tanácsa részéről. Sok esetben egy két faj keveredését magában foglaló géntervezési projektet szorosan követnek vagy akár át is fednek kiegészítő jellegű genetikai fejlesztések egy harmadik vagy negyedik fajból DNS szelektív módon történő behozatalára, de a legtöbb esetben ez egyszerűen az intelligens faj egy korszerűsítését jelenti egy másik faj kívánatos jellemzőkkel bíró DNS-ével.

A Földnek a mostani alkalomra, a zéták lettek kiválasztva, hogy ennek a fajnak a szerepét betöltsék, ahogy elmagyaráztuk. A kiválasztásunk nem csak egyszerűen a genetikai kompatibilitásunk végett történt, hogy szintén egy vas-alapú hemoglobinunk van például, hanem az érzelmi kontrollunknak köszönhetően. Az embereket időnként majdnem teljesen eluralják az érzelmek, nemcsak a vak düh révén, amely megteheti velük, hogy a szeretteiket egy féltékenységi vagy frusztrációs rohamukban lemészárolják, hanem a félelem révén is. A félelem képes megnyomorítani embereket, eluralkodva a mentális folyamatok felett képeknek egy özönével, hogy mi történhetne, hogy így egy gyorsan dobogó szív vagy az erőtlen térdek és a szellemi kérődzés arról, ami esetleg megtörténhet, lefoglalja az egész embert. Ahogy elmagyaráztuk, a harc vagy hátra arc-érzelmek szükségesek voltak a túléléshez a Földön, az itt lévő nagytestű ragadozók nagy száma végett, azonban a 4. denzitás idején az ilyen defenzív jellegű emóciók nem szükségesek a túléléshez.

Más idegen faj nem vesz részt a hibrid faj kifejlesztésében, sem genetikai mintával való hozzájárulással, sem mint genetikai mérnökök, minthogy a kívánt jellemzők - a magas IQ és a magasabb érzelmi kontroll - olyan jegyek, amelyekből nekünk bőségesen van.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com