Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Hibridek >
< 23 >
1995 júliusa előtt
-
longint

ZetaTalk: Tökéletes test


A hosszú életet, az öregedési folyamat megállítását vagy lelassítását, sőt akár a halhatatlanság elérését is igen nagyon keresik-kutatják az emberek. Az emberek szintén szeretnék magukat megváltoztatni úgy, hogy állandóan ehessenek súly felszedése nélkül, hogy egy meghosszabbított nemi érintkezésük legyen, amíg csak bele nem fáradnak a szexuális orgazmusba, hogy meglegyenek mindazok a fizikai jellemzőik, amik a vonzerőt képezik a nemek között, vagy hogy élsportolói ügyességük és borotvaéles elméjük legyen, és ha már itt vagyunk, hogy ne kopaszodjanak meg. Mindamellett, ez nem segíti elő az egyén spirituális növekedését, ami az inkarnációk célja. Milyen megtanulandó leckék lehetnek, ha az embernek soha nem kell problémákkal szembenéznie? Milyen fájdalmas módosításokat kell akkor meghozni? Azt mondtuk, hogy az éretlen entitásoknak inkarnációkra van szükségük a spirituális fejlődésükhöz, inkarnációk nélkül pedig ez a folyamat a fejlődésüknek ezen a pontján sokkal lassabban halad. Hasonlóképpen, nehézségek nélkül az inkarnációk keveset tanítanak.

Nem véletlen, hogy entitások inkarnálódnak a 3. denzitásba torz testekbe, szellemileg fogyatékos testekbe, vagy csúf testekbe. Az sem véletlen, hogy a testi fogyatékosságok keveréke egy családon belül nem vezet harmóniához. Az apa, egy sportoló fiút várva, egy esetlent kap helyette, és gyerekkori elhízásra hajlamost, ami úgy látszik soha nem akar felszívódni. Az anya, azt remélve, hogy a lánya majd a társa lesz, egy makacs és lázadó lányt kap helyette. A báty, soha nem akarván, hogy meg kelljen osztani a játékait vagy a szülői figyelmet, azt találja, hogy számos fiatalabb testvére van, és aközött tépődik, hogy érzéketlen irántuk és hogy a saját útját járja. Hogyan mozdulunk a másokat-szolgálni vagy az önmagunkat-szolgálni felé ezekben a szituációkban? Ez a 3. denzitás leckéje, és ha mindenki tökéletes lenne, a leckéket csak akkor tanulnák meg, ha már nem lenne több hely hová menni.

Hasonlóan, a 4. denzitásban, folytatódó leckék vannak, az entitásnak a választott orientációban való működésre vonatkozó jártasságainak tökéletesítését célozva meg. És ugyancsak hasonlóan, egy tökéletes test itt is késlelteti a kívánt spirituális növekedést. A géntervezés során az egy 4. denzitású másokat-szolgáló létre szánt alkalmas testért végrehajtott fizikai változások eképpen nem egy tökéletes test létrehozására irányulnak. A legfőbb prioritású aspektusokra irányulnak - ezek márpedig a 300-as IQ szint felé törő intelligencia, a másik teljes megértését lehetővé tevő gondolatátvitel, az egy életben megközelítőleg 400 évet kitevő hosszú élettartam, valamint a fizikai létet támogató testrészek. Ezek a testrészek pedig, a humanoid számára, az emésztő szervrendszer, a szaporítószervek, a végtagok és ujjak, és az érzékszervek.

Tökéletlenségek létezni fognak, mivel ezek az élet és a genetikai összetettség velejárói. Ezekre a tökéletlenségekre, amikor előfordulnak, nem úgy tekintenek, mint átkokra, hanem mint egy lehetőségre nemcsak a tökéletlenségek kiküszöbölésére irányuló munkára, hanem egy lehetőségre az ezzel érintett entitás szeretetére és támogatására.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com