Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Hibridek >
< 19 >
1995 júliusa előtt
1995. december
longint

ZetaTalk: Telivér


A telivér zéták folytatják az életüket a Világegyetem más részeiben. A zétáink némelyike változatlanul tükrözi vissza a genetikáját, kivéve amennyire az evolúció hatással volt rá. Ők olyan bolygókon élnek, amely ilyen vagy olyan okból nem kezdett genetikai tervezésbe - nem tudták, hogyan tegyék; azt választották, hogy ne tegyék, vagy kudarcaik voltak benne. A ti emberi kultúrátok, például, még csak az előzetes szakaszaiban van az emberi genom megértésének. De még ha közel lennétek is a dolgok megértéséhez, a kultúrátoknak nagy az ellenállása az iránt, hogy genetikai megmódosítsák, nagy mértékben erős önmagát-szolgáló elemek miatt a kultúrátokban, akik elcsavarnák az ilyen program rendeltetési célját. A zéta fajták széles változatosságának köszönhetően, nincsenek olyan jellemzők, amelyeket a változatlan zéta megkülönböztetésére ki lehetne kiáltani. Számos ilyen zéta faj létezik, és mindegyik jobban eltér egymástól, mint amennyire a megváltoztatott zéta fajtáktól eltérnek.

Néhány entitás jelezte egy olyan szándékát, hogy az otthon-galaxisában maradjon, már létező másokat-szolgáló közösségekben, és ez a vágyuk teljesítve lett. Ők folytatják ott, ahol eddig voltak. Más zéták más bolygókra és galaxisokba vándoroltak ki, ilyen vagy olyan okokból, és ott fogják folytatni önmaguk reprodukálását, ahogy az a folyamatosság érdekében szükséges. A Földön élő telivér zéták várhatóan a hibridekbe fognak vándorolni, az emberekkel egyetemben. Szerzett érdekünk fűződik ahhoz, hogy a hibridek teste olyannyira örömteljes tapasztalás legyen, amennyire az csak lehetséges. A zéta, a múltbeli genetikai tervezései során, eddig még nem keveredett más humanoid fajjal. Ez az egyik oka annak, hogy a tanulási görbénk olyan meredek volt, ebben az elmúlt fél évszázadban, miközben egy zétai/emberi hibridet fejlesztettünk ki. Minthogy ezek a hibridek sok tisztán emberi jegyet hordoznak magukon, soha nem keverik össze őket más zéta fajtákkal.

Azt sem kell azonban feltételezni, hogy a telivér emberek teljesen ki fognak halni. Ez majd hogy soha nem történik meg faji átmenetek során, különösen, amikor egy bizonyos szintű intellektus már el lett érve. Lehetnek majd teljes egészében emberekből álló másokat-szolgáló csoportok a Földön, amelyek, izoláltan, és az intellektusuk szintjével elégedetten, folytatják az életüket, például. Lesznek önmagukat-szolgáló entitások is, elvíve, mielőtt az emberi formájuk bevégezné, akik emberként fognak élni más bolygókon. Ez rendszeresen megtörténik az önmagát-szolgálni orientációban, mivel túlélt csecsemőkhöz nehéz hozzájutni ebben az orientációban. A gondozás ritka. Így, az ezt az orientációt választóknak gyakran meg kell tartaniuk a jelenlegi inkarnációjukat.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com