Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Hibridek >
< 20 >
1995 júliusa előtt
2003. január
longint

ZetaTalk: Keresztházasságok


Normál körülmények között, a keresztházasság a genetikai táblázatba csak azokat a géneket hozza be, amelyekkel a szülők rendelkeznek. Legjobb esetben a szülők egy visszaütésben reménykedhetnek, egy gyermekben, akinek a genetikája egy nagyra becsült ük-nagyszülőt vagy egy olyan őst tükröz vissza, akinek recesszív génjei végre megnyilvánulhattak. Legrosszabb esetben, a szülők mindkét családvonalból a legrosszabbat láthatják kifejeződni. Ez egy kockavetés.

Mindamellett, amikor mi hibridek és emberek közötti keresztházasságról beszélünk, ez számos hallgatólagos feltételezéssel együtt értendő. Először is, ha egy ember a hibridekkel van kapcsolatban, akkor ő a másokat-szolgáló orientációból való. A legjobbat szeretné az utódai számára, és ennek biztosítására elfogadja azt a felajánlást, amit ti in vitro megtermékenyítésnek neveztek. Ez a szülők genetikája, és egy plusz. A házasság egy érzelmi kötelék, egy élettársi helyzet, egy lehetőség kölcsönösen tervezett és várt utódok nevelésére. Ezek a házasságok minden, amit emberek egy házasságtól várhatnak, és ugyanazok a körülmények szülik őket: hogy a fiatalok vonzódnak egymáshoz, az összes különféle okból.

A hibridek nem inkább lefelé házasodnának, az IQ különbségből adódóan? Másokat-szolgálók lévén, nem kívánják, hogy a csoport bármely része is szenvedjen. Ahogy elmagyaráztuk, nincs "nekik" és "nekünk" egy másokat-szolgáló csoportban, csak "mi" vagyunk. Milyen dolog lenne, az embereket az egyik sarokba vetni, azt mondva nekik, hogy egymással töltsék az időt, míg a magasabb IQ-jú hibridek a központi színpadot ragadnának magukhoz? Ez, természetesen, olyan gyakran eljátszásra kerül az emberi arénán, hogy nem csoda, hogy ez lenne az olvasó első gondolata. Mindamellett, a másokat-szolgálók csaknem egy ellentétes módon reagálnak. A hátrányosaké az elsőbbség. A lassúak minden segítséget megkapnak. Mi egymás cipőjében állunk, és senkinek nem tesszük azt, amit nem szeretnénk, hogy velünk tegyék. Ugyanakkor, egy high-tech környezetben bőséges lehetőségek vannak az intellektuális ösztönzésre. Mennyit tudtok ebből ti kiállni, mielőtt ki kellene mennetek egyet sétálni vagy egy sörért? Mi, a zéták, nem vagyunk annyira nagyon mások, sem a hibridek. Plusz, a jövő házasai nem lesznek jobban egymáshoz kötve minden nap minden percében, mint a ma házasai. Ahogy az emberek más-más indokokkal jönnek össze, ugyanígy lesznek a jövő polgárai.

Még egy ok van, hogy időt akarjanak együtt tölteni telivér vagy nagyrészt emberekkel. A hibridek egy genetikai mix, mi pedig, a zéták, igazán csak sejthetjük, milyen érzés egy emberi testben lenni. Azok az entitások, akik újra és újra emberbe inkarnálódtak - és mi itt honos földi, erre a bolygóra született entitásokról beszélünk -, mélyreható ismeretekkel rendelkeznek az emberi genetikáról. A hibridek, sok esetben, inkarnált zétai entitások lesznek, akik számára új az emberi genetika. Egy házassággal, a hibrid testben lévő zétai entitás jobban meg fogja ismeri önmagát. Az emberi partner ilyenképpen egy elbűvöltetés forrása, egy módja saját maga jobb megismerésének.

Megjegyzés: az alábbi hozzáadva a 2003. január 11-i élő ZetaTalk IRC chat alapján

A hibridek ma egy keverékei DNS-ben a szüleiknek, zétáknak, emberi ősöknek némely esetekben, és preparált DNS-nek, ahol szükséges. A hibrid gyereknek mindenképpen sok szülője van, ebből a szempontból. A Különleges Gyerekeket, akik az emberi társadalomban születtek zéta genetikával csakúgy, mint emberi génekkel, az emberi szülő hordta ki. Mindamellett, a petét és a spermiumot úgy keverik össze, egy kémcsőhöz hasonló környezetben, majd pedig visszaültetik az anyába. Az elengedhetetlen fél itt az anya, aki megérkezhet egy űrhajóra egy látogatásra, egy vizitre a genökológusaihoz úgymond, egy érett petével épp kibocsátódva a méhkürtjébe annak folytán, amit az emberek "babacsináló" szeretkezésnek neveznek, és szintúgy bőséges spermával a vaginájában. A petét eltávolítják, a spermiumot eltávolítják, a genetikusok elvégzik a munkájukat, majd a megtermékenyített petét visszaültetik. Hasonló módon, az Újidőben, miután a jövendő gyerek szülei leladták a Hívást az utódukért, hogy annak a legjobb élete legyen, az anya ugyanilyen módon lenne kezelve, az emberi szülők szexuális aktusa után. Egy bizonyos ponton, amikor emberek és hibridek együtt élnek, keresztházasságban, és a nagy agytérfogatú hibridek képe nem idegen, az inkubáció a terhesség második felére nem lenne (?)utero. Ezek a dolgok mind késleltetődhetnek, illetve elősegítődhetnek, az illető emberek készenlétének függvényében.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com