Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Hibridek >
< 18 >
1995 júliusa előtt
-
longint

ZetaTalk: Időkeret


Arra vonatkozólag, hogy a fajaink hogyan fognak keveredni, és az időkeretet illetően. Az emberi faj legvégül ki fog halni, jóllehet ez eltarthat pár évszázadig és az is meglehet, hogy soha nem fog teljes egészében megtörténni. Hogyan fog ez lejátszódni? A kataklizmák után az életet nehéz lesz fenntartani. Mint ahogyan elmúlt időkben, amikor jó erőben lévő állatfajták kihaltak, egy tömeges elhalálozás van és túlélőknek egy küzdelme, hogy élelmezzék magukat. A szaporodás egészséges anyát igényel, és a táplálékhiány vagy a túlságos idegesség spontán vetélést okoz. A csecsemők erőtlenek a születés után, és az a környezet, amire nekik szükségük van, általában nem fog rendelkezésre állni az első napjaikban. Ezért, a talpra állás lassú lesz.

Adjátok hozzá ehhez a mi erőfeszítéseinket. Növeljük a genetikai anyagok begyűjtését, még annak követelménye mellett is, hogy ezt családvonalak mentén kell begyűjteni, a fonat-effektus érdekében. Ezen felül, a miáltalunk nyújtott környezet, a másokat-szolgáló közösségeink számára, biztonságos és egészséges lesz. Ezek védett közösségek lesznek. Az átlagos emberi népesség, emitt-amott, ilyen közösségeket fog létrehozni a saját maga számára, azonban nem nagy számban. Ahol mi, a telivér zéták, kommunálisan élünk együtt emberekkel, vagy ahol a hibridjeink kommunálisan laknak együtt emberekkel, ott a genetikai tervezés tovább fog folytatódni. A fajok így keveredni fognak, idővel. Néhány ember, ma is, zétai genetikával születik, de nem olyan mértékig, mint amennyit a hibridjeink tartalmaznak. Így az emberi faj, a másokat-szolgáló közösségekben, ahol zéták vagy hibridek élnek, maga is hibrid viszonyok irányába fognak mozdulni.

Az emberi faj ezeken a másokat-szolgáló közösségeken kívül nem fog újra virágozni? Emlékezzetek, hogy a jövőben egy orientáció szerinti szeparálódás lesz, egyre fokozódó mértékben. Amint azok az emberek, akik még nem választottak orientációt, meghalnak, ők egy másik bolygóra fognak átköltözni, hogy a mérlegeléseiket folytassák. Amikor olyan emberek halnak meg, akik másokat-szolgálók, ők a mi másokat-szolgáló közösségeinkbe reinkarnálva találják majd magukat. Azoknak az embereknek, akik önmagukat-szolgálók, még a legjobb időkben is nehézségeik lesznek, hogy fenntartsák magukat. A táplálás (nevelés) majdnemhogy nem létező. Ahogy az ezzel az orientációval rendelkezők elhaláloznak, nem a Földre fognak reinkarnálódni, hanem egy az általuk választott orientációjú bolygóra költöznek át.

Vagyis, végül - belül úgy 100 éven vagy amit ti egy generációnak hívtok - a Föld másokat-szolgáló közösségekből fog állni. Ezek közül egynémely szigorúan emberi lesz, de interakciókba kezd más közösségekkel, keresztházasodik, és eképpen keveredik. Mások egy kombinációi lesznek telivér zétáknak, akik tovább nem folytatják; hibrideknek, akik szaporodni fognak, és embereknek, akik fokozatosan zétai genetikai anyaghoz jutnak.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com