Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Hibridek >
< 17 >
1995 júliusa előtt
-
longint

ZetaTalk: Miért a hibridek


A Föld hamarosan a spirituális fejlődésnek vagy denzitásnak a következő szakaszába lépő entitások otthonává válik. Azok a jelenleg emberi formában lévő entitások, akik az önmagukat-szolgálni mellett döntöttek, véglegesen el fogják hagyni a Földet, a másokat-szolgálni mellett döntöttek pedig maradnak. A döntést még nem hozott entitások máshová lesznek elszállítva midőn a jelenlegi inkarnációjuk véget ér, hogy folytassák mérlegeléseiket. A Föld a továbbiakban a másokat-szolgáló orientáció inkarnációi számára fog otthont nyújtani. Ha kívánjátok, azonosíthatjátok ezt az időt az előre megmondott mennyel a földön, avagy az ezer éves békével. Ez az időszak se nem lesz menny, se nem ezer évig fog tartani, mindamellett.

És miért választottuk éppen a Földet? Hát nincs sok más bolygó, ami lakható, és aminek még nincs intelligens faj lakója? A lakható bolygókból, kihasználatlanul, nincs olyan túl sok, és kihegyezett értük a versengés. A Föld esedékes egy Átmenetre a 4. denzitásba, mely a mi jelenlegi denzitásunk, az emberek pedig genetikailag hasonlók a zétaiakhoz, így a zéták és emberek egyes jellemzőit magukban egyesítő hibridek bármelyik faj hátterével rendelkező entitás számára megszokott otthont képesek nyújtani.

A hibrid programunk célja egy új emberi forma létrehozása, melynek nagyobb a szellemi kapacitása, beleértve ebbe a telepatikus kommunikációra való képességet is. Az emberi forma fokozatosan ki lesz vonva a forgalomból, mert ez nem alkalmas a 4. denzitású másokat-szolgálni számára, amely egy nagyobb szellemi kapacitást kíván meg, mint aminek ti jelenleg örvendtek. Akik továbbra is a Földre fognak inkarnálódni, azok vágyakoznak erre az új formára. Folyamatosan megkérdezgetik őket, és készségesen szavaznak. A genetikai tervezőkként, mi vagyunk a felelősek annak biztosításáért, hogy egy másokat-szolgáló orientációjú 4. denzitású inkarnációs tapasztalásra vonatkozó előírások teljesüljenek. Nem hoznánk át, például, erőszakos hajlamokat, melynek révén elvakult őrjöngés erőt vehet az illetőn egy szempillantás alatt, még akkor sem, ha az emberek szavazata netán egy ilyen vágyat jelezne ki. Hasonlóképpen, a magasabb intellektus egy követelmény, és még ha az emberek szavazata mást mutatna is ki, ezt az emberi szavazati eredményt hatálytalanítaná a felülbíráló specifikáció.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com