Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Hibridek >
>> 01 >
1995 júliusa előtt
2000. február
longint

ZetaTalk: Első alkalom


Mi nem a legrégebbi látogatók vagyunk, ahogy ti néha szerettek nevezni bennünket, bár már évmilliókkal ezelőtt is jártunk a Földre. A mi géntervezési küldetésünk nem az első ilyen küldetés a Földön. Tucatnyi ilyen küldetés volt már, amelyek mindegyike több fokozatban történt úgy, hogy ezen lépések némelyike között évmilliók teltek el. Mi a jelenlegi géntervezési küldetésre három okból lettünk kiválasztva.

  1. A genetikai hátterünk eredetében hasonló a tiétekéhez.
  2. Mi agresszíven megritkítottuk a genetikai szerkezetünket, hogy eltávolítsuk az erőszakot, az érzelmeket és a szexuális hajtóerőket - melyeket a felbujtóinak véltünk a módra, ahogy elpusztítottuk a világunkat -, a genetikai szerkezetünk az intelligens gondolkodás és telepatikus kommunikáció tekintetében kiváló állapotban lévőnek találtatott a 4. denzitású létre.
  3. Nekünk motiválónk van, A Gyászolók lévén, a saját bolygónkkal való múltbeli elbánás végett.

Az a pont, hogy az emberi faj mikor lett először a jelenlegi formájába tervezve, nagyon vitatott. A neandervölgyi ember az evolúció egyik kései fokozatában volt. Miért tartott ez ilyen sokáig, és miért van olyan kevés lelet a korábbi lépésekről és fokozatokról? A genetikai tervezés egy hosszú időt vesz igénybe, mert egy olyan teremtmény, amelyik tud élni abban a világban, amelybe tervezik, és amelyik jól tud élni, kell legyen az eredmény. Az emberi evolúció esetében, a cél nemcsak egy intelligens faj volt, hanem egyben egy olyan is, amelynek egy vak dühre és erőszakosságra is megvolt a képessége, hogy együtt tudjon élni nagytestű szárazföldi ragadozókkal. A neandervölgyi embernek egy emésztési problémája volt, és teljesen újra kellett tervezni, az ő jóváhagyásával, az embernek egy későbbi formájába. Az ok, ami miatt egy hiányzó láncszem van, az az, hogy ezek a láncszemek a Holdon vannak, ahol a géntechnikusok gyakran laktak.

A genetikai tervezések kezdete a neandervölgyi emberig visszalépő idő sok többszörösére nyúlik vissza. Apró majmok lettek megváltoztatva, hogy nagyobbá tegyék őket, hogy növeljék különböző részeit az agyuknak, hogy ügyessé, merészebbé, stb. tegyék őket. Ezek fokozatok és lépések voltak, minden esetben. Minden egyes fokozatnál, a példányokat visszahelyezték a Földre, hogy lássák, hogyan boldogul, hogy a kísérlet vajon bevált-e, vagy még javítgatásra szorul. A legtöbb esetben, még javítgatásra volt szükség. Ha minden változtatást egyszerre próbáltak volna ki, felfordulás lett volna és zűrzavar. A példányok kudarcot vallottak volna, és elpusztultak volna. Így hát a változtatások fokozatonként történnek.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com