Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Hibridek >
< 46
2003. február
-
longint

ZetaTalk: Evolúciós hatás
Megjegyzés: a 2003. január 25-i élő ZetaTalk IRC chat alatt íródott


Sokat beszélnek róla, az "idegenek gonoszak" dialógus során, hogy nekünk, a zétáknak, nincsenek érzelmeink. Ezt együtt jelentik ki állítólagos beszámolókkal, melyekben idegenek emberi testrészeket falnak fel, vagy tömeges leszállást terveznek és a bolygó elfoglalását, vagy implantátumokat ültetnek be irányítási célokra, hogy drone-okat hozzanak létre, vagy miegymás. Vannak különbségek miközöttünk és az emberek között, jól kitárgyalva a ZetaTalk Hibridek szekciójában, ahol részletezzük az emócióknak és a szexualitásnak ezt az aspektusát csakúgy, mint fiziológiai különbségeket úgymint tüdők és emésztő szervek. Vannak érzelmeink? Vannak. Vannak szexuális érzéseink? Vannak. Nagyobbak ezek az emberi érzelmeknél és szexuális hajtóerőknél? Nem nagyobbak. Miért a különbség? Más világban fejlődtünk ki, más kényszerek és szelektív befolyások hatása alatt.

A Föld, ahogy elmondtuk, egy különösen erőszakos világ, nagytestű ragadozók minden kontinensen, hogy így sokan aligha lehetnek mentesek ettől az aggodalomtól, nappal vagy éjszaka. Nagy macskák, farkascsordák, óriás medvék, cápák, és így a túlélést, a gyors reakciót a támadásra vagy veszélyre, az érzelmek jelentették. Mit gondoltok, mi a félelem, vagy a düh? Egy evolváló élőlénynek szüksége támad erre, önmagától? Ezek az akció ösztönzésére vannak, és minél erősebb az érzelem, annál gyorsabb az akció! Ugyanígy, egy anya törődése a babájával, egy domináns hím gondja a háremje megvédésére és fenntartására, a túléléshez kötődő érzelmek. A passzív ember fel lett falva, az erős érzelmekkel rendelkező ember túlélt és továbbadta a génjeit. Egy erős szexuális hajtóerő ugyancsak szelektív, mivel az erős hajtóerővel rendelkező hímek harcoltak a háremjükért, míg a gyenge hajtóerejűek hátat fordítottak és hagyták a háremjüket felfalni! Egy szexuális hajtóerő a nőstényben szintén túlélés-szelektív, mivel a fehér májú nőstény rátapad a domináns hímre, gyakran felkínálkozik neki, és így fejleszti a köteléket és a vágyat a hím részéről, hogy védelmezze őt, amellett, hogy a védelmező közelében tartja magát.

Elmondtuk, hogy a mi világunkban, a Zéta Reticulin belüli világokban, amelyekben kifejlődtünk, nem voltak nagytestű ragadozók. Minket áttelepítettek oda, ahogy le lett írva az Előzéta fejezetben, olyan világokba, amelyek nem tudtak többet, mint mohaféléket és rovarokat kifejleszteni. Ezért, a nagy szemünk látásra való, nagyon kis fényben, mert ez volt, amit az életre ezek a világok kiróttak. Így, a szex szaporodásra volt, és a természetes kiválasztódás folyamata sokkal inkább a dörzsöltséghez kötődött, a képességhez, hogy megoldásokat találjanak problémákra, hogy hogyan hozzanak létre technológiát vagy hogyan növeljék az élelemkészletet, mintsem a nyers erőszakhoz vagy a dühhöz. Ugyancsak, az érzelmekre nemcsak hogy nem volt szükség, de egy bomlasztó elem is volt. Soha nem fejlődött volna ki, ha pedig mégis kifejeződött egy genetikai mutáció eredményeként, akkor ez a zéta kevésbé volt esélyes egy háremre mint egy másik, így kiszelektálódott a szexuális partnerkeresés során. A hibridjeink, ahogy elmondtuk, birtokában lesznek annak az érzelmi skálának és szexuális hajtóerőnek és változatoknak, amik az embereknek vannak, nem a mi korlátozottabb skálánknak. Ez azért van, mert a Föld lesz az új otthonunk, a hibridek otthona, és ezek a jellemzők honosak a Földön. Ezen felül, ahogy mondtuk, az erős érzelmek jól passzolnak a 4. denzitású másokat-szolgáló kultúrákhoz, az erős szexuális hajtóerő pedig ugyancsak egy kötődési elem. Vagyis, mi nem akarjuk, hogy ne szerepeljenek ezek az elemek a jövőbeli életünkben, mi beleterveztük őket a jövőnkbe!

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com