Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Hibridek >
< 02 >
1995 júliusa előtt
-
longint

ZetaTalk: Alapvető hasonlóságok


Az emberek és a zéták hasonlók abban, hogy mindketten humanoidok vagyunk, hogy karjaink vannak, lábaink, ujjaink, szívünk, tüdőnk, agyunk, szemünk, fülünk és szánk. Lélegzünk, érezzük a fájdalmat, bűntudatunk van, örülünk, szeretjük a hasonlóságot, örülünk az elért eredménynek, csalódottságot érzünk. A múltban a zétának ugyanúgy nemi érintkezés útján történt az utódlása, mint ahogyan az embereknek, de most vagy klónozzuk az utódainkat, vagy kémcsőben állítunk elő egy génkeveréket. A genetikánk már nem olyan gazdag, mint a Homo Sapiens genetikája. Mindemellett az emberi faj korszerűsítése egy olyan humanoidot fog teremteni, amely a mi intelligenciánkkal és telepatikus képességeinkkel rendelkezik, és az embernek a Föld bolygóhoz való genetikai adaptációjával.

A múltban az emberhez nagyon hasonló módon fogyasztottunk ételt. Azonban a mi étrendünk vegetáriánus volt. Az alatt az idő alatt, amikor elveszítettük a genetikai gazdagságunkat, az evési képességünket is lenyestük. Néhány csökevényes szerv maradt a szexre és az evésre. Mi egy tápanyagban gazdag, tiszta gél fürdőbe alámerülve frissítjük fel magunkat. A tápanyagokat, ahogyan ti mondanátok, a laborban állítjuk elő. Ezek egyszerű vegyületek, olyan vegyületekből kifejlesztve, amik bárhol megtalálhatók az Univerzumban.

Az átlagos élettartamunk sokkal hosszabb, mint az embereké. Mindamellett a hibrid faj élettartama, amelyet genetikailag fejlesztünk, ugyanolyan hosszú lesz, mint aminek a zéták jelenleg örvendenek. A ti földi éveitekkel ez 400 év. Erőtlenséget ennek az életkornak csak az utolsó 50 évében érzünk. A mi kultúránkban az öngyilkosság ellen sem állítunk fel szabályokat. Ezért ha bármelyik zéta elviselhetetlennek érzi a körülményeit, kellemetlenségek nélkül befejezheti az életét egy fájdalommentes módon.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com