Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Denzitás >
< 47 >
1997. július
-
longint

ZetaTalk: A következő állomás


Azok az emberek, akik még nem készek, hogy elhagyják a 3. denzitást, amikor meghalnak, nem fognak a Földön reinkarnálódni. Mivel a Föld számára az van beütemezve, hogy 4. denzitású másokat-szolgáló entitások otthona legyen; ezek a 3. denzitású entitások egy másik világba fognak kerülni, máshová az Univerzumban. Mi itt a spirituális felkészültségről beszélünk, hogy elhagyhassák a 3. denzitást; hogy az ezekbe az emberekbe inkarnálódott szellemek még nem tették meg elhatározásukat, hogy önmagukat- vagy másokat-szolgálók legyenek. Ahogy már elmagyaráztuk, ez nem egy intellektuális, hanem inkább egy érzelmi döntés, és olyan cselekedeteknek a követését jelenti, amelyek azt demonstrálják, hogy a választás szilárd és megingathatatlan. Milyen lesz ez az új világ?

Ez egy vízi világ, alig egy-két sziklával a végtelen hullámok felett. A fajok ezen a bolygón mind olyan létformákból fejlődtek ki, melyek egész életüket a vízben töltik. Ezért nem léteznek emlősök ezen a bolygón a szárazföld szűkössége miatt: olyan, ami a bálnáitokkal és delfinjeitekkel történt a múltban, nem volt lehetséges az evolúciós múltjuk során. Ez a világ régóta otthona az inkarnálódó entitásoknak, bár volt számos átalakulás; azokat, akik elkészültek a 4. denzitású létre, begyűjtötték, hátrahagyva a bizonytalanokat. Ez a világ gyakorta kapott áttelepítetteket más világokból, így a múltbeli tapasztalatok széles spektruma található azok emlékezetében, akik ide inkarnálódnak. Az ide reinkarnálódó emberek könnyen hozzá fognak szokni, hogy vízi világban éljenek, hogy csápjaik legyenek karok helyett, és hogy gondozzák az alkalmankénti ikrarakást.

Ez a bolygó szén alapú, és így olyan létformái vannak, melyek DNS-e kompatibilis a Földön kifejlődött létformákéval. Ezért azok az entitások, akik a Földre inkarnálódnak a jövőben, 4. denzitású lényekként képesek lesznek meglátogatni ezt a világot utazásaik alkalmával, idegen látogatóknak tűnve e világ számára. Az általános történelmük folytán ez a felállás tulajdonképp ideális, mivel állandó jellegű empátia van jelen, ha netán leadnák a Hívást. Ma az emberek 4. vagy magasabb denzitású entitások látogatásait fogadják, akik vízi létformákba inkarnálódtak - polip, hal vagy medúza. A látogatók a meglátogatott bolygóhoz alkalmazkodnak, így ezek a vízi világokból érkező látogatók a víztartályaikban maradnak a látogatások alatt. A jövőben, a Földről az ebbe az új vízi otthonba érkező látogatások ugyanígy meg fogja követelni a humanoid látogatóktól, hogy megtegyék az alkalmazkodási lépéseket, hogy védőruhát viseljenek, és a lélegzéshez légsisakokat.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com