Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Denzitás >
< 17 >
?
?
longint

ZetaTalk: Foton-övezet


A kataklizmák elkerülésére vonatkozólag. Ezt gyakran felhozzák mediálisan közvetített művek. Váltsatok irányt, tanúsítsatok megbánást, és a jövő más lesz. A katasztrófát elkerülitek. Tőletek függ. Vagy ez téves? Igen is meg nem is. Hadd magyarázzuk el.

A Föld, közel 5 milliárdos lakosságával, megközelítőleg 25%-ban másokat-szolgálni orientációjú, 7%-ban önmagát-szolgálni orientációjú, és a maradék 68% eldöntetlen. Ezek a százalékok egy kicsit ingadozhatnak. Ahhoz, hogy a Föld a 4. denzitásba léphessen, a népesség nagyobbik része másokat-szolgáló kell legyen. Nem 51%-ról van szó, hanem megközelítőleg 89%-ról. Egy fokozatos Átalakulás során ezt a természetes halál és születés cseréje végzi el. Az inkarnálódó entitások másokat-szolgálók, és egy bizonyos ponton a bolygó készen áll. Mivel a Föld keresztülmegy katasztrófákon, póluseltolódásokon, az Univerzum ügyintézői a ti szektorotokban ezt figyelembe fogják venni. Az Átalakulás gyorsabban fog történni.

Miért mondják tehát, hogy a kataklizma elkerülhető az emberek közötti magatartás megváltoztával? Ha a Föld képes lenne elérni közelítőleg 89%-ot a másokat-szolgálni orientációból a kataklizmát megelőzően, a Föld a 4. dezitásba kerülne az óriás vörös üstökös, a 12. bolygó újbóli felbukkanása előtt. A 4. denzitásban az óriás üstökösnek nincs meg az a mágneses ereje, mint ami 3. denzitásban. A hatások lecsökkennének, bár az általános jelenségek ugyanazok lennének. Lennének sérülések, de a földrengések nem lennének nagyobbak, mint amiket jelenleg észlelnek, és az árhullámok nem lennének nagyobbak, mint amelyeket egy hurrikán idején tapasztalnának. A lecsökkent hatások magyarázata a kisebb sűrűség. A nagyobb tömegnek nagyobb a gravitációs vonzása.

Néhány testvérünk, a plejádaiak és a szíriusziak azt állították, hogy a Föld hamarosan belép egy Foton-övezetbe, a jövő egy meghatározatlan pontjában. Miért meghatározatlan ez az idő? Nem ismerik talán a Foton-övezet helyzetét, mozgásának sebességét? Ezt az időt azért adták meg meghatározatlannak, mert a Foton-övezetbe való belépést nem kiszámítható bolygómozgások, vagy galaxisok mozgásai határozzák meg. A Foton-övezetbe való belépést az emberiség kiszámíthatatlan magatartása és döntései határozzák meg. Ha elég gyorsan növekedne a Föld megfelelő orientációja, hogy így a Föld a 4. denzitásba lépne, tapasztalnánk a Foton-övezetet. A helyzet az, hogy a 4. denzitásba való lépés a kataklizmákat követően még jónéhány évig nem várható, és a Foton-övezet hatásai csak abban az időben fognak érződni.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com