Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Hívás >
< 36 >
1996. február
-
longint

ZetaTalk: Várnak a Hívásra


Elmondtuk, hogy az idegenek korlátozva vannak attól, hogy beleavatkozzanak az emberek szabad akaratába, hogy meg kell várniuk a Hívást, és hogy csak emberek cselekedetein keresztül lehetnek hatással az emberek ügyeire jelenleg. Megkerülhetők-e ezek a szabályok, vannak-e rajta kiskapuk, vagy az idegenek csak lesben állnak és agóniában várakoznak? Mindkét szituáció előfordul. Bár a Hívások majdnem folyamatosan érkeznek, és bár a Föld valósággal hemzseg az idegen látogatóktól mostanában, sem a válaszra váró Hívásokból nincs túl sok, sem a Hívásokra várakozó idegekből nincs felesleg, hanem egy egészséges egyensúly van. Mindamellett, ezeken a paramétereken belül nagy flexibilitás van.

Például, egy magas prioritású hívás az, ahol a kontaktusra vágyó ember egy olyan pozícióban van, hogy befolyásolhassa az emberi ügyek menetét; egy vezető vagy egy kulcsfontosságú pozícióban van, és úgy ítéltetik meg, hogy elegendően érett spirituálisan, hogy így az elszántsága, hogy a választott küldetését elvégezze, erős. Hasonlóan, egy alacsony prioritású hívás - az emberi ügyek befolyásolásának nézőpontjából - egy olyan ember hívása lenne, aki orientációját tekintve eldöntetlen, bizonytalankodik, hogy így egyik orientáció sem számíthatna rá, hogy mindvégig kitart, és a Hívást személyes ügyekben való érdekeltség folytán adja le, mely saját magán kívül nem sokakat érint.

Túl azon, hogy melyik hívás kap figyelmet, ott van az az ügy, hogy mi alkotja a választ. Ez terjedhet egy egyetlen látogatóval való rövid megbeszéléstől egészen a minden részletre kiterjedő látogatások sorozatáig, idegeneknek egy valóságos hadával. Nincsenek olyan, idegeneknek a Földön tanúsított viselkedésére vonatkozó szabályok, amelyek megkötnék vagy korlátoznák a válasz terjedelmét egy Hívásra. Következésképpen, bár várnunk kell rá, ettől függetlenül mindenképpen számíthatunk rá, és felkészülhetünk rá, és ebből a tekintetből, a Hívás egy kölcsönös folyamat.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com