Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Hívás >
< 09 >
1995 júliusa előtt
-
longint

scramble
ZetaTalk: Egyidejű Hívások


Lehetnek-e ütköző hívások, szituációk, ahol konfliktus van egyidejűleg leadott Hívások közt, egyazon emberi drámán belül? Ez megtörténhet, és meg is történik! Egy példa. Barátok ülnek ugyanabban a nappaliban. Egyikük bizonytalanul érzi magát, és hajlamos nagyobb hatalmat kívánni mások felett. A bizonytalan leadja a Hívást, és egy felelet érkezik az önmagát-szolgáló orientáció nagyköveteitől. Lehet, hogy ők elmozdítják ezt a bizonytalant a nappaliból egy konferenciára. A többieket a szobában lehetséges, hogy lefagyasztják, hogy időt biztosítsanak ennek a konferenciának a létrejöttére. Most a bizonytalan visszatért, immár felbátorítva.

Mindeközben, ellentétesen, egy barát a szobában a bizonytalanért aggódik. Ez a barát leadja a Hívást a másokat-szolgáló orientáció nagyköveteihez. Ők, párhuzamosan, eljönnek értekezni az aggódó baráttal. Ezek az értekezletek tulajdonképpen akár ugyanabban az időben is történhetnek. Könnyen megtörténhetett, hogy amíg a bizonytalan az önmagukat-szolgáló idegen entitásokkal tárgyalt, addig az aggódó barát szintén távol volt a másokat-szolgáló idegen entitásokkal értekezni. Mindenki más a nappaliban, szemlélőként, mozdulatlanná van dermesztve, várva a többiek visszatérését.

Most, visszatérve a konferenciáikról, a bizonytalan és az aggódó barát vissza lettek helyezve, míg a többiek a nappaliban magukhoz tértek. Tudatosan egyikük sincs tisztában azzal, hogy bármi is történt volna. Minden valószínűség szerint azt fogják gondolni, hogy semmi sem történt, és hogy egyáltalán nem is telt el idő az e konferenciák előtti pillanathoz képest. Ilyen természete van az idegen entitások emberekkel való érintkezéseinek. A befagyasztott állapot, és a tudatos feledékenység, a legmesszemenőbben általánosak.

A bizonytalan, felbátorítva, megteszi a saját hatalmi lépését, esetleg új meglátással arra vonatkozólag, hogy mi fogja megfélemlíteni azokat, akiket az irányítása alá kíván vonni. Az aggódó barát, szintén értekezve, éleslátással fog ezekkel a lépésekkel szembeszállni, esetleg kipárnázva a bizonytalant váratlan módokon, hogy így az önmagát-szolgáló tömeg által megadott játékterv ne léphessen működésbe, mint szükségtelen vagy nem felhasznált. Ezek a drámák lejátszódtak a múltban, érvényben vannak ma, és ki fognak bontakozni a jövőben is. Még amikorra az emberek spirituálisan a 4. denzitásba fejlődnek is, lesznek efféle drámák, mivel ott is lesznek magasabb denzitások szellemi entitásai, hogy tanácsot adjanak, ha leadják feléjük a Hívást.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com