Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Hívás >
< 02 >
1995 júliusa előtt
-
longint

swazika ZetaTalk: II. világháború


Hasonlóan napjaink ügyleteihez, idegen csoportok közrejátszása a II. világháború folyamatában kizárólag embereken keresztül történt. Ha egy ember leadta a Hívást, és információkat vagy segítséget kért egy idegen csoporttól, úgymint az önmagukat-szolgáló vagy másokat-szolgáló entitások csoportjaitól, ez azután ugyanúgy kapott választ, mint ma. Ami azt illeti, az emberiség történelme során véges-végig lényegében ugyanazok a szabályok voltak érvényben az emberekkel való kapcsolatra vonatkozóan. Hívás mindkét csoporthoz lett adva, azonban egy erősebb Hívás lett adva az önmagukat-szolgáló csoportokhoz a főként nácik és szövetségeseik részéről.

Ők hatalomra vágytak és a pusztítás eszközeire. Meg akarták ismerni, hogyan lehet embereket kivégezni úgy, hogy a halál ne legyen gyors vagy fájdalommentes, vagy szerettekért való aggodalomtól mentes. A Hívást az önmagukat-szolgáló entitások csoportjához leadó emberek azon törték a fejüket, hogy hogyan hozhatnák elő a legerősebb elkeseredettség érzését emberekben, hogy így, a jövőben, a legerőteljesebb aratást teremtsék meg az önmagukat-szolgáló orientációban állók számára. Nem szükséges részleteznünk, miket tettek a nácik, Himmler és segédei alatt, e vonalak mentén. Embereket nemcsak hogy módszeresen éheztettek és vertek mindvégig tudván, hogy az útjuk a gázkamrába vezet, de lehetséges kiutakat ajánlottak nekik. Barátaik és családjuk ellen fordulhattak, égető szükségben lévő idegenek ellen. Brutalizálhatták egymást, hogy maguknak egy kicsit megspóroljanak. Hasonlóan a mostani marhacsonkításokhoz és az emberekkel való hallgatólagos elbánáshoz, megbecstelenítések lettek elkövetve embereken, akiket azután élni és elmélkedni hagytak ezeken a megbecstelenítéseken, azok szörnyűségén. A megbecstelenített emberek vissza lettek juttatva a gyötrelmeik végét váró tömegek közé, hogy ezek a nyugtalan lelkek lássák, mit megtehetnek bármelyikükkel a nácik.

Mindez a bánásmód, a kitervelt módszerek a lélek akaraterejének lerombolására, hogy az beletörődjön, hogy mások uralkodnak felette, szándékosan történt. Az önmagát-szolgáló orientáció szenior tagjai voltak jelen asszisztálni azokat az embereket, akik feléjük intézték a Hívást.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com