Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Újidő >
< 02 >
2002. november
-
longint

ZetaTalk: Sokk


A sokk, egy nem várt szituációtól, ma is létezik az emberi társadalomban. Egy személy egy autós karambolban, elsétálva az autótól, ahol más családtagok véresen és halva fekszenek, hirtelen lett egy váratlan borzalomba dobva. Egy város, amelyre tornádó ereszkedett le kis figyelmeztetéssel, nemcsak szomszédokat és családot dobálva lim-lomok módjára, hanem elpusztítva egy teljes életvitelt, emlékeket, és a folytatódását egy teljes létfenntartásnak. Egy látogatás az orvosnál összehúzott szemöldökű-bejelentéshez vezet, hogy egy halálos betegséget fedeztek fel, és talán több vizsgálat még változtathat a prognózison, de az illetőnek jobb felkészítenie magát és a családot egy lehetséges korai végre. Egy házastárs bejelenti válási szándékát, egy munkáltató a döntését, hogy bezárja az üzletet és máshová költözik - mindezek bekövetkezhetnek észrevétlenül, és sokkot jelentenek a váratlanságuk és pusztításuk folytán. Semmi új, az emberi társadalomban.

A póluseltolódás ilyen sokkot fog előidézni, nagy számokban, ám egy különbséggel. Senki nem lesz megkímélve, és mindenki ugyanazzal a szituációval fog szembenézni. A pénz nem fogja biztonságba helyezni az embert, sem a javak összeharácsolása nem változtat a helyzeten, mivel az Újidő egy nagy kiegyenlítő lesz, és a javakat megosztják erőszakkal, ha szabad akaratból nem. A sokkból való kilábalás kétféle irányvonalat vesz, az érintett személy természetétől és szándékától függően, és ezen nem változtathatnak mások, mivel ez egy személyes döntés.

Akiknek eltartottjaik vannak, gyerekek, vagy sérültek vagy aggastyánok, de sokkban maradnak és visszautasítják, hogy módosítsanak vagy cselekvésbe kezdjenek, azoktól el kell távolítani az eltartottakat. Hagyjátok a személyt, aki sokkban ahhoz ragaszkodik, hogy ott üljön, sokkban, a haláláig, ha ez a döntése. Az energiátokat az élőkbe fektessétek, akik az életet választották, ehelyett.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com