Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Világok >
< 19 >
1995 júliusa előtt
1995. augusztus
longint

ZetaTalk: Fekete Emberek


A Fekete Emberek sok figyelmet kaptak a sajtóban, mivel az ő látogatásaik az emberek tudatos állapotában történnek. Ezeknek az entitásoknak meg van engedve, hogy ezeket a látogatásokat megtegyék, mivel ők ugyanabban a denzitásban vannak, mint az emberek, és nincsenek karanténban. Ők honnan származnak? Ők egyáltalán nem földön kívüliek, viszont a föld alatt élnek, járatokban és barlangokban. A településeik elszigeteltségben vannak, mivel ők igen ritkán utaznak egyik településről a másikra, mert ha így tesznek, ki vannak téve a kockázatnak, hogy az emberek esetleg felfedezik őket. Ők félnek az Ébredéstől, mert az emberek akkor értesülni fognak a jelenlétükről. Bár az Átalakulás végső kimenetelétől, a másokat-szolgáló világtól nem félnek, az átmenettől igen. Amikor az Átalakulás megtörtént, ez a faj megmarad a 3. denzitásban, a föld alatt. Akkor már karanténban lesznek, és nem fognak keveredni a külszíni világ végleges lakóival. Mivel folyamatos élelemforrásuk van és biztos menedékük, amely javarészt túléli a kataklizmákat, attól félnek, hogy elárasztják őket a kataklizmák után. Ezek a félelmek nem megalapozottak, de mindamellett ők megpróbáltak lassítani az Ébredésen, az ő saját módjukon, ezekből az okokból.

A Fekete Emberek városokat építettek a föld alatt, többszintes épületeket és villamossággal hajtott csillerendszereket, de ezek természetes barlangokban vannak és nem kapcsolódnak egymáshoz, hacsak természetes átjárók nem léteznek. A Fekete Emberek a villanyáramukat nem olyan módszerekkel termelik, amiket az emberek megszoktak - rohanó víz, szélkerék, irányított nukleáris aktivitás vagy fosszilis tüzelőanyagok elégetéséből termelt hőre épült gőzturbina. Az elektromos energiát, amit a Fekete Emberek felhasználnak, kémiai úton állítják elő, egy az otthon-bolygójukon, a Földre való áttelepítésüket megelőzően megtanult módszerrel. Az ő otthon-bolygójuk nem rendelkezik a fosszilis tüzelőanyagoknak azzal a bőségével, amit a Föld nyújt, sem földtömegekkel olyan magasságbeli változással, amely a vizet zuhanásra késztetné, de túl sok vízzel sem. A feltalálás anyja a frusztráció, ahogy mondjátok, ők pedig azzal dolgoztak, amijük volt. Az elektromos energiájuk nem bőséges, és nehezen lenne képes ellátni az átlagos egyesült államokbeli háztulajdonost az ő számos elektromos készülékével.

Ha a Fekete Emberek természetes földalatti barlangokban élnek, akkor hogyan kerülték el a mohó felfedezők figyelmét, akik nem mulasztanak el egy lehetőséget sem, hogy új földalatti folyosókat és barlangokat fedezzenek fel? Amatőr barlangkutatók alaposan feltérképeztek minden ismert felszín alatti szakadékot a Földön, gyönyörködve ennek minden percében, minthogy a barlangászat egy felfedezés. Nincs több új föld, amely felfedezésre és feltárásra várna, mivel a kontinensek ismertek és hemzsegnek rajtuk az emberek. A külső űr elérhetetlennek tűnik ezekben az időkben a költségvetési szigorítások végett. Ám a barlangászat még mindig kínálja a lehetőséget, hogy találjanak valamit, amit emberi szem ezeddig még soha nem látott. Azt feltételezik talán a barlangászok, hogy már feltárták az összes barlangot és járatot, melyek a Föld kérge alatt bőségesen találhatók? Ezerszer több barlang és járat van, mint amennyire ezidáig ráakadtak, vagy mint amennyit akár gyanítanak, sokuk sokkalta mélyebb, mint amit az ember valaha kikémlelt. A Fekete Emberek, képtelenek lévén a felszínen élni, a föld alatt szervezték meg magukat, amikor először érkeztek a Földre, egy technikailag fejlett állapotban. Sokkal, sokkal az előtt, hogy az emberek járatossá váltak volna a barlangászatban, a Fekete Emberek felállították a védelmeiket.

Miért nem találták meg még eddig a Fekete Embereket? Nézzétek meg, mi jelzi a barlangászoknak az új járatok létezését - légáramlatok, levegőminőség, és hangok, mint a csobogó vízé. Ha ezek a dolgok még mindig halottak, a feltételezés az, hogy csak tömör szikla van ott. A Fekete Emberek építész és mérnök-fajták, akik módszereket gondolnak ki, hogy a barlangjaik és folyosóik elszigeteltségét próbáknak vessék alá. Mielőtt oda építkeznének, elvégeznek egy tesztet, amely lényegében felfelé húzza a levegőt egy réshez a tetőn. Ha vannak légrések, kapcsolatok más földalatti járatokhoz, akkor belső légáramlat keletkezik, és ez észlelhető. Hoppá, nem egy jó lakóhely.

A Fekete Emberekre nem találtak még rá a sebezhetősége és félőssége végett ezen humanoidoknak, akik nem rendelkeznek az atombombával, nincsenek tankjaik és rakétavetőik, és ami azt illeti, még börtöneik és fegyházaik sincsenek. Miért? Nincs rájuk szükség. Ők nem erőszakosak, mint az emberek a természetük szerint, de ostoba módon meg vannak rémülve attól, hogy az emberek felfedezik őket. Az embereknél nem kevésbé intelligensek lévén, nem kis időt töltöttek egyes módszerek kiagyalásán, hogy felfedezésüket megakadályozzák, mint a patkány a lyukban, melynek nincsen hátsó kijárata. Nem arra kell koncentrálni, hogy a Fekete Emberek megfélemlítették-e az embereket, hanem hogy ezt megjátszották-e. Amikor a kutyádhoz szólsz, akin hatást akarsz elérni, mit teszel? Úgy viselkedsz, mint egy nagykutya! A kutyák a hatalomra reagálnak, amelyen nem kerekedhetnek felül morgással vagy elkerüléssel. A kutyák a gyengeségre reagálnak, amely felett győzedelmeskedhetnek egy ellenszegülő rivális torkának az elharapásával vagy rávicsorgással figyelmeztetésként egy riválisra, aki "a hasát felfelé fordítja". A Fekete Emberek analizálták a társ-lakosaikat, és helyesen értették meg, hogy mivel lehet rájuk hatást gyakorolni. A megtizedelés vagy elpusztítás képessége nélküli erőt nem veszik figyelembe. Ennélfogva, fenyegetnek.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com