Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Világok >
< 07 >
1995 júliusa előtt
-
longint

Gobi home ZetaTalk: Góbi sivatag


A követünk, Nancy, leírja látogatását a Góbi sivatagban lévő otthonunkban, ahová vendégünkként elvittük őt.

Vízió kezdete:

Egy nagy hajóval mentünk oda, nagyobbal, mint ami a rutinszerű találkozások alkalmával használatos, és ennek a hajónak barna áttetsző padlója és mennyezete volt. Bementünk egy hegy oldalába, miután keresztülértünk a kopár sivatagon. A hegyvonulaton nem voltak fák, sem növényzet. A zéta otthon bejárata mesterségesen készült volt, és távolról nem látszott. A bejárat egy kanyonban volt, egyenesen a kanyon oldalában, és az út kanyarodott. A nagy hajó (mely egészében kényelmesen el tudott volna szállítani 50 embert) egyfajta nyomvonalat keresett a bejáraton, mely vezette a hajót, és minden irányból folytatta az útját, egyenletesen egy leszálló helyhez. Egy helyen mutattak nekem egy álló hajókkal teli természetes barlangot, melyek parkoltak. Bár a terem egyenetlen volt, ahogy a természetes barlangok, úgy 30 különböző formájú hajót láttam.

A természetes barlangok falai, melyek közt keresztülvezettek, úgy látszottak, hogy be vannak vonva valamilyen sárgásfehér anyaggal, mely halványan fénylett. Ez némileg hasonló a hajóik belsejében látható színhez és fényhez, tehát lehet, hogy ugyanarról az anyagról van szó. Először a lakószobába mentünk a deszkázott, gyengén felfüggesztett járdákon át, melyek a barlangok fenekén és a természetes (vagy néhány esetben mesterségesen készített) barlangok közti nyílásokon keresztül vezettek. A lakások lépcsőzetesen helyezkedtek el a lakóbarlang oldalai mentén, így minden lakásnak volt egy páholya. Nyitott, boltíves bejáratok voltak, ajtók és ablakok nélkül. Láttam egy zétát a levegőben lebegni, a barlang egyik végéből a másikba, akinek láthatólag nem volt szüksége lesétálni és aztán újra fel, hogy átjusson a másik oldalra.

Egy másik barlangba érve, először egy kicsit zavarba jöttem, úgy nézett ki, mint valami gyógyfürdő. Zöld növények nőttek a forró kádaknak látszó tárgyak közül, de tanácstalan voltam, amint a tiszta vízben úszó, arccal lefelé néző testeket láttam. Halottak voltak? Vagy csak úsztak? A zéta, aki a vezetőm volt, azt mondta: "Ez az, ahol mi megújítjuk magunkat," és felismertem, hogy a kádakban élő zéták voltak a víz felszínén úszva.

Vízió vége

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com