Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Látogatások >
< 42 >
1996. április
-
longint

ZetaTalk: Fekete doboz


Több kontakta emlékezik vissza olyasmire, hogy egy fekete dobozzal vagy hasonló tárggyal ajándékozták meg őt, és hogy azt mondták neki, tudni fogja, mire használja, amikor majd eljön az ideje. Úgy érzik, tudják, mit jelent ez, ott bent mélyen, de bármennyire próbálják is, képtelenek jelentést találni a tudatos gondolataikhoz. Ez azért van, mert egyetértettek - konferálva a másokat-szolgáló idegenekkel, akikkel kontaktusban állnak - abban, hogy tudatosan bánni ezzel a tudással nyugtalanító lenne, és nem szükséges emlékezni mindaddig, amíg a cselekvés pillanata el nem érkezett. Mi lesz ez a cselekvés?

Az elkövetkező Földi kataklizmák során minden élet, a földkerekségen mindenütt, krízishelyzetben fog tevékenykedni. Kezdve a legkisebb ráktól a tengerfenéken, mely a feneket forróvá válni, a vizeket pedig zavarossá válni fogja találni a részecskék forgatagától, a madarakon át, melyek röptükben képtelennek találják magukat arra, hogy a röptüket irányítsák a csavaró szelekben, melyek valósággal letépik kitárt szárnyaikat, a rágcsálókig, melyek a fészküket magukra omolva találják, ha pedig kimennek a szabadba, apró kavicsok zápora zúzza szét őket - minden élet krízishelyzetben lesz. Ebben az időben, felkészülve vagy felkészületlenül, az emberek is krízishelyzetben lesznek. Lehet, hogy felkészültek, és igazság szerint sértetlenül túlélnek ez okból, de az eltolódás órájában vagy e körül, amikor a póluseltolódás történik, bizonyos, hogy egy pánik-állapotban lesznek. Azon emberek számára, akik nem készültek föl, a pánikjuk kifejeződése a katatoniás bénultságtól az állandó hiábavaló mozgásig terjedhet.

Több kontakta, aki a másokat-szolgáló módban tevékenykedik és a szerettei oldalán kíván maradni, egy-egy szerepet választott magának, ami nem valósítható meg, míg az ideje el nem jön. Ők felkészültek, de bölcsen azt választották, hogy ne meditáljanak efelett a hátra lévő rövid időszakban, mert ez nem szolgálna semmi célt.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com