Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Látogatások >
< 41 >
1996. április
1998. november
longint

ZetaTalk: Vegyes érzések


Gyakran némely kontaktus-terapeuta által elmondva és a médiában dramatizálva szerepel a megrémült kontakta - aki minden esetben maga kellett hogy leadja a Hívást, és egy beleegyező résztvevője kellett legyen annak, ami kibontakozik -, sikoltozva, elfutva, elbújva, és általánosságban egy csapdába esett állat valamennyi jellemzőjét kifejezve egyfajta pánikállapotban. Mi történik itt? Ezek a kontakták meggondolták volna magukat, na és vajon visszatáncolhatnak-e az utolsó percben? Mint már elmondtuk máshol, a Hívást adó ember véget vethet egy látogatásnak bármely ponton. Övék az irányítás.

Ami történik, az a vegyes érzések, egy nagyon gyakori és majdnem mindennapi szituáció a legtöbb ember számára. Nézzétek meg a pillanatot, amikor egy fiatal személy épp készül elveszíteni a szüzességét, vagy megkéri egy másiknak a kezét, vagy egy fontos szakmai interjút ad, vagy először ugrik le a toronyugróról, vagy először eszik kaviárt vagy kígyót, vagy elmegy a fogorvoshoz egy éves ellenőrzésre, vagy érzi, hogy a szülési fájdalmak a kívánt gyerekkel megkezdődtek, vagy aláírja az adásvételi szerződést egy autóról, vagy újra repülőre ül, vagy rokonokat hív meg ebédre, vagy radikálisan rövidre vágatja a haját - talán ezek nem vegyes érzések kifejeződésének pillanatai? Néhány "szeretne-lenni"-kontakta kacérkodik a kontaktus gondolatával, kinyújtózik, kontaktust remél, de visszahúzódik. Szeretnének kontaktust, de amint beleteszik a lábujjukat a vízbe, utána gyorsan visszarántják. Természetesen nyugtalanító. Természetesen nem láthatják előre, mivel fognak szembetalálkozni. De nem fognak belepusztulni. Egészben fognak visszajönni. A legrosszabb, ami történhet, hogy lesz néhány új koncepciójuk.

A kapcsolat végett félelmet kifejező kontakták nem azt állítják ezzel, hogy azt kívánnák, hogy a látogatás véget érjen. Ha igazán ez lenne a helyzet, akkor az véget is ért volna, haladéktalanul. Ők egyszerűen azt fejezik ki, hogy idegesek a látogatás némely aspektusának tekintetében. Ők idegenekkel csevegnek; egy jelenlét, amit a hatóságok még elismerni sem voltak hajlandók. Idegenekkel mennek el; olyasmi, amiről az anyukájuk azt mondta, soha ne tegyék. Egyedül mennek bele, és sok embernek, aki még a helyi bisztrót sem kockáztatja meg kíséret nélkül, ez önmagában is egy nagy lépés. Enyhe fizikai kényelmetlenségnek néznek elébe, ha történetesen egy önkéntesek a hibrid programban. És lehet, hogy egyenes információt kértek az Átalakulásról, de megérzik, helyesen, hogy ez nem lesz cukormázas. Mind nagyon is megérthető - csupán vegyes érzések.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com