Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Látogatások >
< 14 >
1995 júliusa előtt
-
longint

trio ZetaTalk: ZetaTalk


Mi, a zéták más formáját használjuk a kommunikációnak Nancyvel, a követünkkel, mint például a Látogatók a bensőből c. könyv "channelingjekor" történt. Nancy önként vállalkozott rá, hogy módosítva legyen zétai genetikai anyagnak az agyába való közvetlen beültetésével. Ez lehetővé teszi őt arra, hogy fogékonyabb legyen a telepatikus hangunkra. Ez semmiben nem változtatta meg Nancyt egyébként normális emberi formájától. Ugyanolyan, mint előtte. Bár vannak járulékos tehetségei, ezidáig még nem teljesedett ki ezen tehetségének egyetlen része sem.

A beszélgetéseinkbe bevont zéták összetétele változó a beszélgetések során. A beszélgetések hangvétele ezért változik. A kommunikációra kiválasztott zéták a megcélzott hallgatósággal, vagy bármely rejtett, a hallgatóságban rejlő szándékkal kapcsolatos jártasságuk alapján lesznek kiválasztva. Ez a kettő hat ki a válaszok hangvételére. Az a vágyunk, hogy növeljük az emberekkel való kommunikációink hatékonyságát, mert az elkövetkezendő időkben ez növekvő jelentőségűvé fog válni. Reméljük, ez a vágy szinkronban van az olvasóinkéval is. Az emberi telepatákon keresztüli kommunikációinkban természetesen megvan az, amit az emberek tanulási görbének neveznek. A mi kezdő pozíciónk és végpontunk eltérő lehet azoktól a pontoktól, amelyeket az emberek ítélnének meg, a görbe azonban mindenképpen létezik. Ráadásul mi megfigyeljük a szavainkhoz fűződő véleményeket. Mint minden jó szándékú előadó, a többség alkotta vélemény irányába mozdulunk. Ahol szavaink kimértek, az emberek hidegnek és érzéketlennek láttak minket. Ha egy kicsit süketelünk, hirtelen melegebbek leszünk.

Egy más kérdés, hogy úgy állítjuk be a tartalmat, hogy az tetsszen az embereknek, akiket meg akarunk nyerni, mentálisan. Bármely szerzőnek vagy újságírónak ismerős ez a fogalom. Ha valaki minden embernek, minden idényre szóló könyvet akar írni, lehet, hogy a könyvet egyáltalán nem fogják tudni eladni! Ezért, ki kell választani a közönséget, és annak kell játszani. A mi közönségünk a másokat-szolgáló emberek. Őszintén szólva, az önmagát-szolgálni orientált bajosan fogja olvasni, kivéve ha esetleg lyukakat kíván bökni az üzenetbe. Szóval megfigyeljük, mely szavaink kapcsolódnak ahhoz az óhajtott úthoz, mely az erősen másokat-szolgálni irányultaké. Megfigyeljük, mely szavaink juttatják át a szándékolt üzenetet.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com