Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Átalakulás >
< 99 >
2001. január
-
longint

ZetaTalk: Ismertetőjegyek


Az Átalakulás idején, az emberi csoportok először nem fognak teljesen az orientáció szerint szétválasztódni. Ez az orientációknak a mai emberi társadalomban lévő vegyessége miatt van, szándékosan téve így, hogy elősegítődjenek a 3. denzitású választások az emberek között, akiknek el kell dönteniük az orientációjukat, önmagukat-szolgálni vagy másokat-szogálni. Gyakran, egy nagymértékben önmagát-szolgáló entitást úgy helyeznek el, hogy nagymértékben másokat-szolgáló szülők karjai közé reinkarnálódjon, hogy így mindketten megszokják a jövőbeli helyzetüket, ahol az orientációk tiszta polarizációja fog megtörténni. A 4. denzitású spirituális létben, ahol az orientációk elkülönülnek, nincs keveredés, kivéve azokat az alkalmakat, amikor egy érintkezésről születik megállapodás, és akkor azok, akik a másokat-szolgálniban állnak, nagymértékben önmagukat-szolgálni orientált egyénekkel találkoznak, és viszont. Ezért ezt gyakran tekintik egy oktatásnak, egy felkészülésnek, összevegyíteni ezeket az entitásokat egymással egy családon vagy kis közösségeken belül, a 3. denzitású élet során pont egy Átalakulás előtt.

Ezért, a kataklizmák során sok nagymértékben másokat-szolgáló család vagy kisebb közösség találhat egy nagymértékben önmagát-szolgáló gyereket maga között, vagy valakit ebből az orientációból, aki fizikailag függ tőle valamilyen módon. Vajon ők félrehajítják ezeket a fiatal gyerekeket vagy eltartottakat, hogy teljesen másokat-szolgáló csoporttá váljanak? Ez ütközik a természetével azoknak, akik a másokat-szolgáló orientációban állnak, különösen, hogy nem létezhet bizonyság afelől, hogy a gyerek vagy eltartott személy igazán elhatározta volna magát az önmagát-szolgáló ösvényen. Mi van akkor, ha eldöntetlenek, vacillálnak, és a cserbenhagyás a rossz irányba taszítaná őket? A másokat-szolgáló ember egy reményteljes és gondoskodó hangnemet akar létesíteni a csoportban mindenkivel szemben. Meg kellene talán ezeket az egyéneket büntetni, az újidőben, hogy reménytelen körülmények között éljenek, high-tech hibrid közösségek segítsége nélkül, csak azért, mert néhány olyan valakiről gondoskodnak, akik nem teljesen másokat-szolgálók?

Vannak szabályok, melyek a látogatókra és a hibrid közösségekre érvényesek, melyeket a Világok Tanácsa hozott, hogy biztosítsa, hogy az Átalakulás gyors léptekkel haladjon előre, és hogy feleslegesen ne késleltetődjön. A határvonalat, hogy látogatók, vagy a hibridek egy közössége besegíthet-e az emberi szomszédjaiknak vagy sem, az határozza meg, hogy ki vezeti az emberek közösségét. Példákat fogunk adni.

Az Átalakulás után, az önmagukat-szolgálóknak lesz technikai előnyük, de szigorúan el lesznek határolva a másokat-szolgálóktól. Ezt a Világok Tanácsa irányítja, és ez megakadályozza az önmagukat-szolgálókat, hogy leigázzák azokat, akiket a szolgáikká tennének. De az Átalakulás folyamatában, ahol keveredés történhet és redszeresen meg is történik, effajta merev elválasztódás nem lehetséges. Így ahol a vezetés nincs egy másokat-szolgáló hajtóerő alatt, ezeknek a közösségek nem rendelkezhetnek technológiai előnyökkel az emberi társadalomban jelenleg elérteken kívül.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com