Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Átalakulás >
< 86 >
2000. január
-
longint

ZetaTalk: Elpusztított világok


Ha nem lenne a megrázkódtatás, amin a Föld nemsokára keresztül fog menni, ha nem lennének az eljövő kataklizmák, akkor úgy a jövőben egy laza 100 éven belül a Föld meghalna. Reakciók lépnének működésbe növényekben és állatokban, elindulva a nagyon alacsony planktoni és bakteriális élet szintjéről hatást kezdve kifejteni a vadvilágra és a háziasított állatokra, és felkúszva a termőföldön és vízi utakon keresztül, szétzilálva dolgokat olyan csúnyán, hogy a természet nem virágozhatna. Bár az ember szántóföldeket és nyájakat és csordákat tart fenn, hogy életben tartsa az emberi társadalmat, ez az alap természetben rejlik, és ahol ez széttörik, ott minden érintve lesz. Termesztett növények virágzásához vagy terméshozatalához szükséges enzimek ha megbomlanának, az emberiség igen gyorsan kipusztulna. Az ennek bekövetkezésének megakadályozásához vezető igyekeztében, az emberiség szeret élesen az ellenkező irányba mozdulni, mint ahogyan a múltban tette - még több műtrágya, még több szántás, simítsuk le a hegyeket és vágjuk ki a fákat - végigcsinálva az össze rossz lépést és így még gyorsabban létrehozva a dominó-effektust.

Tisztán a negyedének az összes 3. denzitású világoknak egy megtisztításra van szüksége az Átalakulása során, miután ilyenformán elszennyezték a világukat vagy a pusztulás pontjáig szétzilálták a ökoszisztémájukat, hogy így az átalakulásuk idejére egy szemétdomb marad. Tisztán 5% szó szerint elpusztítja a világát még az átalakulása előtt. Azokat, amelyek nem mérnek csapást az élővilágukra, az olyan világok jelentik, ahol az intelligens fajok nem képesek irányításuk alá vonni az ökorendszert. A világok legtöbbje vízi világ. Az úszó és pedálozó lények nem igazán képesek ártani az ökoszisztémájuknak. Ők a kiszolgáltatottjai az ökorendszerüknek. Amikor 3. denzitású világokat humanoidok vagy szárazföldi lények, vagy olyanok lakják, akik akármilyen okból, de képesek manipulálni a környezetüket, akkor tönkre is teszik. Ez az intelligenciának egy faktora. A gyerek a nukleáris fegyverkezésben. A gyerek a sugárhajtású repülőgép pilótafülkéjében. Ez majdnem elkerülhetetlen, hogy megtörténjen. Nem a kivétel az, hogy az emberiség elpusztítja a környezetét, hanem majdhogynem a szabály.

Akikre a legagresszívebb természet- és ekoszisztéma-megváltoztatókként rámutatnak, azok nem törődnek a következményekkel. Épp ellenkezőleg, nagy élvezetet látnak abban, hogy nehézzé tegyék mások életét, hogy nehézzé tehetik mások életét. Annak ténye, hogy ez egy borzalom másoknak, vagy hogy végtelen szomorúság és fájdalmak forrása lehet, és hogy nagy társadalmi nyomás lehet egy intézkedés ellen, az pontosan az, amit a szadisták vagy hataloméhesek izgalmasnak találnak. Őket átvillanyozza egy hatalom- és kontrollérzés, hogy szárazon megússzák és megtehetik ezt. Nukleáris tesztek történnek ma semmi más okból, mint hogy ezek tudják, hogy a világ többsége ellenzi ezeket. Negatív hatással vannak az azon a területen születő emberek genetikai szerkezetére. Hatalmasnak érzik magukat azért, hogy ezt megtehetik, hogy élet és halál van a kezükben, és elégedett érzéssel járkálnak fel-alá.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com