Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Átalakulás >
< 76 >
1998. november
-
longint

ZetaTalk: Jelenlévők


Mennyi idegen látogatja a Földet jelenleg? Majdhogynem túl sok ahhoz, hogy össze lehessen számolni. Itt ebben mi természetesen a felebarátainkról beszélünk, csakúgy, mint saját magunkról. Egy olyan arány szerint, hogy egy látogató egy emberhez képest a Földön, - mi esetleg a környéken vagyunk jelen, ilyen vagy olyan formában -, közel a kettő az egyhez arányban. Hol vagyunk mi akkor, ha majdnem kétszer annyian vagyunk, mint ti? Sok látogató diszinkarnált, szellemi formában működik, és nem látható általatok. A többiek közül, akik fizikai formában vannak, szó szerint több tízezer különböző fizikai formájú faj van jelen a Földön ebben az időben. Ők egyszerűen nem a 3. denzitásban vannak, hanem a magasabb denzitásokba menekülnek, ahol nem láthatják őket az emberek.

A sok különböző faj közül, akik a földön jelen vannak, csak talán egy pár tucat az, amely ténylegesen érintkezik emberekkel. Annak érdekében, hogy látogatások történhessenek fajok között, DNS-összeférhetőségnek kell lennie. A DNS komplementáris kell legyen, hogy az, amit az emberek telepatikus sugaraknak hívnak, kiáradhasson és felfogható legyen. Ha nem lenne ez a kompatibilitás, a látogatóknak és az emberi kontaktjaiknak fordítani kellene. Ha fordítást végeznek, akkor az megbuktatja a célt. Miért ne egyszerűen a tolmácsot küldjék kontaktra? Ezért a legtöbb jelen lévő faj más funkciókat lát el. Egy példa a gabonakörök, amiket olyan fajok fektetnek le, akik vízi bébik, folyadékkal borított bolygókról, és az űrhajójuk természetesen ezzel a folyadékkal van kitöltve. De ettől több is van, ami elválasztja ezeket a látogatókat az emberekkel való kommunikációktól. Az emberekkel ténylegesen kommunikáló látogatók némelyike szintén vízi bébi, de képes kapcsolódni, agyhullámmal oda és vissza. Ezért, ez egy különleges rés, amelyet csak bizonyos látogatók tölthetnek ki.

Mindazonáltal, sok kapcsolatba került bizarr megjelenést fog leírni a látogatóiról, vagy azt a körülményt, hogy a látogatói fizikai megjelenése el volt rejtve előle bizonyos okokból. Ezt jó okból teszik, mivel a látogatók a találkozás lényegi pontjaihoz akarnak eljutni, a problémákra, és nem feldúlni túlzottan az embereket, akikkel kommunikálni próbálnak. Ezért, alkalomadtán, valami, amit egy kontakta egy vízi polippal tekintene azonosnak, el lehet rejtve egy lepellel, így a kontakta mindössze egy-egy csáp jelét látja időnként. Ez által a kapcsolattartó a problémákra ragad rá inkább, mintsem hogy sokkal kéne szembenézzen.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com