Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Átalakulás >
< 43 >
1996. június
2003. február
longint

ZetaTalk: Lelki társak


Sok szerelmes, amikor szerettével először találkozik, azonnal vonzódik egy különös módon. Ez nem a külső megjelenésen alapszik, mivel a jó kinézettel szemben az újonnan megismert vonzalom a legtöbb esetben szimpla vagy akár fizikailag szépséghibás egyfajta módon. Az olyan nemi vágyat fokozó tulajdonságok, mint a nagy gazdagság vagy az átmenetileg egy megmentőhöz társított hősies alkat itt nem játszanak szerepet. Mégis a szerelmesek bűvöletbe ejtik egymást, mással sem akarják tölteni az időt, és nem tudnak másvalakire gondolni, amikor távol vannak egymástól. Ha a nemi vágy szerepet játszana, akkor az ilyen kapcsolatok csak ott léteznének, ahol a szex forró és a legjobb emlék, ám ezek a vonzalmak léteznek még akkor is, ha a szex nem lehetséges, vagy langyos, vagy csalódást jelent. Ezekre a párokra, akik ismertek minden emberi társadalomban, néha lelki társakként történik hivatkozás, ami egy inkább találó kifejezés, mint nem, és ezek növekedésben vannak az Átalakulás idején.

Szellemek, akik ismerték egymást előző életekben, nyíltan megegyeznek, hogy újra találkoznak. A kapcsolatok milliói közül, melyek entitások között lehetségesek, ezek a viszonyok kiemelkednek, mint különleges, tartós barátságok vagy szerelmi viszonyok mondhatni. Különösen ahol az egyik entitás egy nehéz életleckével néz szembe, lehet, hogy vágyik egy régi barátra, hogy fogja a kezét. Ezek a vágyak ismertek, és figyelembe veszik őket a születés előtt, az inkarnációkat úgy szervezik meg, hogy a kettő megtalálhassa egymást. Az életkörülmények lehet, hogy nehézzé teszik ezt, vagy épp lehetetlenné, hogy így a másik entitás egy homályos érzetű vágyódással megy keresztül akár az egész inkarnációján, egy érzéssel, hogy még mindig nem találkozott élete nagy szerelmével. Mindamellett a legtöbb esetben a keresés megjutalmazódik, az entitásokkal, akik úgy beszélnek egymáshoz, mint hangok a ködön keresztül. Itt vagyok, erre. Keress a könyvesboltban. Keress a strandon. Akartál venni egy kiskutyát? Megyek a kisállat kereskedésbe vasárnap. Szellemi találkákat beszélnek meg, és amikor végül összetalálkoznak egymással, akkor ott van az az azonnali vonzalom. Lelki társak, végre együtt.

Megjegyzés: az alábbi hozzáadva a 2003. január 25-i élő ZetaTalk IRC chat alapján

Emberek gyakorta találkoznak össze ún. lelki társakkal avagy lelkekkel, akikkel már dolguk volt korábban. Hogy ez egyáltalán megtörténhet, ismerve a számokat és a véletlen találkozás esélyét, valószínűtlennek tűnik. Valóban, az ilyen találkozások vezetve vannak, mindkét lélek kívánja a találkozást, és a Szellem Vezetők engedik ezt. Gyakran, ha egy lélek egy különösen nehéz feladattal néz szembe, vagy egy különösen jelentős feladatba kezd, mely nagy jelentőségű a növekedésére nézve, hogy régi és ismerős társasága legyen, ezt egy segítségnek tekintik. Mindazonáltal, ez a kivétel, az inkarnációk közül kevesebb, mint 1% jár együtt ilyen találkozásokkal vagy megegyezésekkel. Vannak lelkek, akik hajlamosak lekorlátozni az entitások számát, akikkel dolguk lehet, hogy így a másokat-szolgálót úgy fogják fel, mint egy törődést a csoporttal, nem a nagyobb Univerzummal. A csoport, ennélfogva, más-más módon definiálódik. Egy csoport lehet, hogy nem több a tágabb családnál, egy inkarnáció során, vagy a helyi közösségnél, vagy az országnál vagy az ugyanazt a hitet vallóknál. Ez a fajta lekorlátozás a norma, még igen járatos másokat-szolgáló entitások esetében is, akik mindenféleképp idős lelkeknek lennének tekintve. Vannak viszont mások, például Nancy és mi magunk, a zéták teamje, akik itt szólunk hozzátok, akik a nagyobb hatókört vesszük tekintetbe. A minimum, hogy beleértsük a Föld népességét, és beleértsük a gondolkodásunkba valamennyi látogatót bárhonnan a másokat-szolgáló orientációból, akik a Földdel kapcsolatban vannak, vagy kapcsolatban lesznek. Ezért, ez egy döntés, vagy talán inkább egy korlátozás, az entitás részéről, hogy kisebb vagy ismerős csoportokhoz ragaszkodjék inkább, vagy kiterjedő legyen és felfedező.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com