Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Átalakulás >
< 28 >
1995. november
2002. január
longint

ZetaTalk: Halálvágy


Florida és Kalifornia egyaránt súlyos árhullámok veszélyének lesznek kitéve az elkövetkező póluseltolódás idején, és mivel a vízbe fúlás egy fájdalommentes és gyors halál, sok "öregfiú" és "futó vendég" - akik nem kívánnak hosszasan időzni a nehéz idők alatt - költözött oda. Ezek a döntések nem tudatosak, mindamellett, és ha kérdőre vonnák őket, tagadnának. Az öngyilkosságot - azok esetében, akik jó egészségben vannak, akiknek van érdekeltsége másokért - soha nem szabad mérlegelni, bár ez természetesen egy személyes döntés. Az indok, amiért mi azt tanácsoljuk, hogy másként gondolkodjatok az az, hogy másoknak szüksége lesz rátok. Ti tudtok arról, hogy mi közeleg, és ez oly sokakat meglepve fog érni.

Ott vannak a gyerekek, akik árvaságra fognak jutni, védelem nélkül, a legrosszabb rémálmoktól sebezhetően. Vagy ott vannak azok, akik életben akarnak majd maradni a tőlük függők biztonságáért, a gyerekekért vagy másokért, gyenge egészségben vagy rájuk való szükségben, akiknek tanácsra lesz szükségük. Mit egyenek? Merre menjenek? Hogyan lehet vizet desztillálni, hogy elkerüljék az ólommérgezést? Honnan szerezzenek C-vitamint? És mi várható a következő pár hónapban? Felköltözzenek-e a hegyekbe, vagy maradjanak a folyók mellett, ahol bőven van hal? Újraépítsenek-e egy menedéket, vagy egy lakóhajót tervezzenek, hogy hozzáigazodjanak az emelkedő vízhez? Csatlakozzanak-e ehhez vagy ahhoz a csoporthoz, vagy útra keljenek? Melyik ország vagy irány a legjobb irány, ha a költözés a kézenfekvő választás? Meddig fog mindez tartani? Fog-e segítség érkezni, hogy megmentse őket? Mindezek a kérdések azok, amelyekkel ti majd ki tudjátok segíteni őket.

Tehát mielőtt egy könnyű utat gondolnátok ki saját magatok számára, vegyétek figyelembe, mennyivel enyhíthettek mások kínján, akikre szenvedés vár a ti segítségetek nélkül!

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com