Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Átalakulás >
< 137 >
2002. július
-
longint

ZetaTalk: Katolikus egyház
Megjegyzés: a 2002. július 6-i élő ZetaTalk IRC chat alatt íródott


A katolikus egyház, rég birtokában az áthelyeződés lehetőségével kapcsolatos ismereteknek, szintén tervezget. A Fatima figyelmeztetések, melyet ők visszatartanak a híveiktől, kombinálva magas szinten álló katolikusok gyónásaival, melyeket továbbítottak a pápához, meggyőzték a pápa körülötti belső kört arról, hogy ez egy valószínű forgatókönyv. Két választásuk van:

  1. informálni a híveiket és keresztülmenni az aggodalmakon a híveikkel

  2. menteni a saját bőrüket és felbukkanni az életben maradottak vezetőiként

Ők világosan az utóbbit választották, abban, hogy a Fatima figyelmeztetéseket egy a pápa elleni tervezett merényletnek jelentették be, és abban, hogy hajlandók kockára tenni tagjaik elveszítését a papságot övező nemrégi botrányok kapcsán, a belső kör bezárásának előnyben részesítésével. Az egyház tisztogatása, jelenleg, túl sokakat távolítana el a belső körből, akikre szükség van egy szoros leplezéshez a végidőkhöz vezetően. Ezért, a pedofileknek védelmet biztosítanak, és az áldozatokat lefizetik, mivel a belső kör bőreinek mentése nagyobb prioritású. Ők ezt nem Rómában fogják megtenni, mely minden bizonnyal vulkáni hamutól lesz szennyes, hanem át fognak költözni egy jelenleg még nem eldöntött helyre. A valószínű helyek Afrika, olyan térségek, ahol az egyház dominálja a helyieket, vagy Dél-Amerika, olyan országok, ahol egy szövetséget éreznek a kormánnyal. A várakozásaik, hogy ők vezetők lesznek a jövőben, természetesen abszurdak, ám a gőg ritkán realisztikus. Az utcákon lesznek, együtt azokkal a híveikkel, akiket magukra hagytak, várható javulás nem lesz, és koránt sem lesznek képesek elboldogulni a helyzettel. Vagyis: egy gyalázatos vég, egy gyalázatos életre.

A katolikus egyház tudomása egyedülálló annak a félelem-szorításnak a következtében, melyet a vallásba születők köré helyeznek. A gyónás, mely nélkül a szegény lelkeknek azt mondják, hogy a pokolban fognak égni, kötelező. Akik azt állítják, hogy a gyónások bizalmasak, hazudnak, mivel a pápa, a belső kör, és a katolikus egyház gazdagsága fenntartásának szempontjából fontosnak ítélt információkat igenis továbbadják. Testületi fejek, kormányfejek gyónásait ilyeneknek ítélik meg, és ezeket különleges papok gyóntatják sok esetben. Más vallásoknak nincsenek efféle információs bejutásaik. A katolikus egyházhoz eljutott információk alapján, hogy ki mit mikor mondott, ők azután megzsaroltak egy-két illetőt, hogy többet tudjanak meg, és megszerezték az információkat, amiket kerestek. Akik az információkat adták nekik, megbíztak bennük, mivel kölcsönös érdekeik voltak:

  1. megőrizni a gazdagságot,

  2. megőrizni a kontrollt és a vezetést,

  3. menteni a saját bőrüket azok előtt, akikért felelősek, nevezetesen a hívek, vagy a kormányok esetében a nyilvánosság előtt.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com