Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Átalakulás >
< 115 >
2002. február
-
longint

ZetaTalk: Élő ZetaTalk


A ZetaTalkkal kapcsolatos minden dologban mi közösen döntünk. Nancy különféle egészségügyi problémáktól szenved, nem egy fiatal személy, rendkívül keményen dolgozik, és nagy munkamennyiséget cipel a hátán. Ezért, nekünk figyelembe kell vennünk az ő szükségeit. Egy csapatként, egyúttal egy olyan időpontot is kerestünk, amikor az egész világ részt tud venni. Nancy küldött be javaslatokat, és ezúttal nem sok kifogás érkezett ellene, így lett jelenleg ez az időpont. Lehetséges, hogy legyen több, más alkalmakkor, de most ez elégségesnek tűnik. Mi nem tehetjük meg, hogy az érkező póluseltolódás átfogó üzenetén kívül figyelmeztessünk például földi változásokra, feleletként a Hívásra. Ha riadót fújnánk, hogy nagy valószínűséggel egy földrengés várható a világnak ebben vagy abban a részében, azt beavatkozásnak tekintenék, anyáskodásnak, és ez nem megengedett. Ha belépnénk és megpróbálnánk egy figyelmeztetést leadni, már szedhetnénk is a sátorfánkat! Így, visszatartjuk a lélegzetünket és nem szólunk semmit.

Mint a ZetaTalk többi részénél, a teamek a várható kérdések alapján kerülnek összeállításra. Mi tudjuk még azt is, hogy ki fog részt venni, hogy ki mit akar kérdezni, és megérezzük az új kérdések felmerülését, mielőtt kimondanák azokat. Minthogy magasan telepatikusak vagyunk és azonnal össze tudunk állítani egy-egy teamet, ezért ez nem probléma, hogy a résztvevők összetételét megváltoztassuk. Nekünk sokkal szélesebb terjedelmű szakterületeink vannak, mint azt az emberek képzelik, mivel sok különböző világból vagyunk, és több életet éltünk végig, egy sokkal technologizáltabb társadalomban. Mi sokoldalúak vagyunk, viszont ahogy a legtöbb ember észrevette, ők jobban hasznára lehetnek egymásnak némi specializálódással. Jelen vagyunk-e fizikailag? Nem, a feladataink mellett maradunk, esetleg részben egy szünetet tartunk, hogy közreműködjünk. A telepatikus agyhullámok messzi távolságokra eljutnak, és igen élesen be vannak hangolva frekvencia szerint, és mi mindannyian úgy veszünk részt, mintha felvennénk egy telefont! Tehát, mi előttetek járunk, mindvégig.

Fog-e az Élő ZetaTalk folytatódni az eltolódás után is? Hol lesz Nancy? Kapcsolatban lesz-e az Interneten keresztül? A rövidhullám, ahogy említettük, a legjobb eszköz az embereknek, hogy kapcsolatba lépjenek egymással. Azoknak a másokat-szolgáló közösségeknek, akik ezzel a módszerrel fognak próbálkozni, az összeköttetés képességének hiánya egy dombtetőről hiányzó antenna végett nem lesz probléma. Ők ezt a hálózatot sértetlennek fogják találni! Angyalok műve. Említettük egy korábbi chat alkalmával, hogy Nancy meg lett hívva, hogy velünk éljen, hibrid közösségekben. Azok az emberek, akik meg lettek hívva ezekbe a közösségekbe, tudják, hogy kik, és vagy visszautasították ezt vagy csendesen elfogadták. Ez nem szükségszerűen egy könnyű élet, mivel nálunk nagy a sürgés-forgás. Nincs egy tétlen perc, a kimerültség ellenére sem, és nincs helye gyengeségeknek, mint amilyen egy jó sírás vagy egy figyelemelterelés szüksége. Ezért, amilyen keményen Nancy most dolgozik, számíthat rá, hogy a jövőben még keményebben fog, hogy több szomorúságot fog tapasztalni, idős éveire. A kommunikációs eszközök szándékosan vissza vannak tartva a jelen pillanatban, nyilvánvaló okokból. Az önközpontúak, a hataloméhesek, a markuk szorítását folytatni elszánt elit, próbál helyezkedni a jövőre. Egyre jobban, ahogy az eltolódás órája közeledik.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com