Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Átalakulás >
< 110 >
2002. január
-
longint

ZetaTalk: Forrás


Nancyt álladóan az információinak forrásáról kérdezik, amely mi magunk vagyunk. Ez el lett magyarázva, újra és újra, és jól le van dokumentálva a ZetaTalk weboldalon. Nancy egy kontakta, aki önként jelentkezett, hogy egy kommunikátor legyen ezekben a bajos időkben. Ő még születése előtt ajánlkozott - a szelleme ajánlkozott -, és nem voltak gondjai ezalatt az inkarnáció alatt a küldetésével. Hogy fokozódjon a rátermettsége, hogy megértse a koncepciókat, amelyeket mi nyújtunk, engedte magát, hogy módosítva legyen a késő 20-as éveiben egy darabkával a mi agyszövetünkből, mely az övével DNS összeférhető, ami lehetővé teszi számára, hogy jobban fogadja a mi telepatikus kommunikációinkat. Az agyának az a része, amely így módosítva lett, csak a telepatikus kommunikációkat érinti, tehát Nancy egyébként önmaga. Ezért, a forrása az információinak, igazán, mi vagyunk, senki más.

A forrásaként, mi azt nyújtottuk, ami hamarosan a ZetaTalkként lett ismert, világhírű. Az általunk közvetített információ néha idegen Nancynek, néha ismerős. Be lett mutatva neki a radikális földi változások koncepciója, de nem a dátum. Ez a ZetaTalk közben lett számára feltárva - úgymint 2003 -, ami egy meglepetés volt neki, csakúgy, mint másoknak. Mi ezt egy meglepetésként tartogattuk neki, azért, hogy normálisan tudjon működni a világban, amelyben élnie kellett az 50-es éveinek közepéig. A ZetaTalk Helytállóság szintén valami olyasmi, amit nem Nancy tervezett, mivel ő egyszerűen csak közvetíti, amit mi kommunikálunk, és - ahogy ő fogalmaz - "leugrik a szikláról". Neki semmi esetre sincs tudomása afelől, hogy ez helytálló-e vagy sem, és kockára téve az életét és a megélhetését, csak bízik.

Miért kellene az embereknek bízniuk a ZetaTalkban, amikor oly sok más médium vagy állítás mást beszél? Nancy nem vallásos a hitében, sem mi az övében. Mi már sok inkarnáció óta ismerjük egymást, és egy régrenyúló múltbeli emlékünk van egymással. A vallások bármely alap nélkül várják el a hitet, megkövetelik, gyakran, és így kisebb alapjuk van a bizalomra, mint csapattársak között. Mi jósolunk, és a jóslataink visszakövethetők. Az olyan forrásokról, amelyek nem jósolnak így, nem lehet eldönteni, hogy mások-e, mint dezinformáció, vagy forró levegő. Mi talán az Ördög vagyunk, félrevezetünk benneteket? A legjobb barátotok, az anyukátok vagy a kormányotok így tesz veletek? Azt hogyan döntitek el? Szembeállítjátok azt, amit mondanak, azzal, amit tudtok, és egy elhatározásra juttok. A mi esetünkben - a ZetaTalkon keresztül - ugyanezt kell tennetek.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com