Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Tudomány >
< 73 >
1996. július
2002. március
longint

ZetaTalk: Egyesítő Elmélet


Einstein sokkal többet értett, mint amennyit az emberiség felé továbbított. Visszatartott információt, szándékosan, mint ahogy az összes látogató teszi egy 3. denzitású világ elől, ahol a lelki fejlettség nem teljes, és ahol magas szintű haditechnika az önmagukat-szolgálókat túl nagy előnyhöz juttatná. Az emberiség ezért egy halvány képet kapott, és csak egy halvány képet, egy olyan világra, amely nem lesz számukra megengedett, hogy felfedezzék ebben az időben. Einstein relativitás elméletét, amely kétségbe vonta az elfogadott nézetet, miszerint az agyag és az energia nem alakítható át egymásba, hevesen elutasították. Közreadva az egyesítő elméletét, Einstein nem törekedett arra, hogy megmagyarázza mindenki megelégedésére a tényezőket, amelyek a bolygók mozgását és a szubatomi részecskéket irányítják. Ő igyekezett átgöngyölni a relativitási érveléseit kiegészítő anyaggal, hogy a kritikusai befogják a szájukat, és elkezdjenek gondolkodni. Ennélfogva, az egyesítő elmélet nem teljes, és sosem lett másként szánva.

Mi az, ami hiányzik? Az emberiség aligha lehet tudatlan a gravitációt illetően, és elég pontosan tudja azonosítani ezt az erőt, csakúgy, mint a mozgó tárgyak viselkedését, és még a kisbaba járókája is egy labornak minősül ebből a szempontból. Einstein megállapította, hogy létezik két másik, ugyanilyen jelentőségű erő is, de mint a relativitás elmélete esetén, ez magában foglalt az ember számára új tényezőket és nézeteket is.

A harmadik erő, melyet ő rezgési intenzitásnak nevezett, Einstein tudóstársai elméletinek tekintettek, de ez megjelenik a természetben is, a Bermuda-háromszögben és más hasonló helyeken, ahol természetes denzitásváltás történik, és ez volt az alapja a Philadelphia kísérletnek is. Az Einstein által nyújtottnál további részletezése ennek a harmadik erőnek a felbujtását jelentené azoknak a vágyainak, akik a Philadelphia kísérletet vezényelték le, akik biztosan visszatérnének a fabrikálásaikhoz, újabb közlegényeket küldve a borzalmas halálba abbéli kedvükben, hogy megzabolázzák a más denzitásokba való átalakítás képességét. A Philadelphia kísérlet tökéletes példájaként áll annak, hogy a 3. denzitású világok miért nem kapnak a szellemi érettségükön túli technológiát. A homokozóban játszó kisgyerekeknek nem adnak oda megtöltött fegyvereket, legalábbis felelősségteljes személy nem ad nekik. Ennélfogva, bármely nyomás az emberek felől, hogy többet tudjanak meg Einstein harmadik erőjéről, egyszerűen nem lesz eredményes, nem számít, hol alkalmazzák ezt a nyomást, vagy hogy milyen ügyesen van körítve. A válasz: nem.

Einstein negyedik erője az volt, amit ő nyomás visszaugrásnak nevezett, és ez megfelel annak, amit mi a repulziós erőnek neveztünk. Ez az erő megzavarta Einstein tudóstársait, akik nem tudták eldönteni, hogy hogyan tegyék próbára az elméletet, és Einsteintől nem kaptak segítséget ebben a tekintetben. Igazság szerint, abban a korban, nem volt módjuk az embereknek, hogy demonstrálják a repulziós erőt, mivel a teszt feltételez egy megszökést a Föld gravitációja elől, amely nem volt lehetséges az űrhajózás kora előtt. Be lesz-e fejezve Einstein egyesítő elmélete még az ember idejében? Minthogy az emberiség fokozatosan kivonódik a forgalomból az elkövetkező Átalakulás idején, és túlságosan éretlennek tekintett ahhoz, hogy efféle tudás birtokosa legyen, az egyesített elmélet az ember számára megmarad éppen annak: egy elméletnek. A teóriából, ahogy azt Einstein benyújtotta, számos kulcs darabka hiányzott, és ezen darabkák nélkül nem lehetséges előrehaladás. Bocs. Nőjetek fel, aztán majd beszélünk róla.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com