Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Szabályok >
< 55 >
2002. szeptember
-
longint

ZetaTalk: Beavatkozások
Megjegyzés: a 2002. szeptember 14-i élő ZetaTalk IRC chat alatt íródott


Rumor Mill News Reading, 2002. augusztus 25.
Isten megállította a háborút a Földön
2002. augusztus 2-án pénteken Arial Sharon száz izraeli tankot rendelt támadásba egy palesztin város ellen, hogy elkezdjen egy fő konfliktust, ami a harmadik világháborúvá terebélyesedett volna ki. Ahogy a száz tank megközelítette a a várost, a Fény Erőinek három Csillaghajója, mindegyikük 50-50 mérföldes átmérővel, jelent meg az égen a tankok felett, és a Csillaghajók legénysége párává változtatott három izraeli tankot. A tankok legénysége sértetlenül maradt a földön állva.

Ez egy olyan híresztelés, amelyben igazság is van, és fantázia is hozzá van adva. Csakugyan, sok másokat-szolgáló idegen csoportnak, akik az Átalakulásban segédkeznek, érdeke, hogy egy egyensúlyt tartson fenn a népesség előtt annak 3. denzitású leckéje, az orientációs lecke érdekében. Sokan vannak, akik ugyanígy aggódnak az izraeli konfliktus végett csakúgy, mint a Bush-kormányzat próbálkozásai kapcsán világháború kezdeményezésére, hogy felépíthesse katonaságát. Beavatkozás történhet USA-n kívüli országokban, és történik is. Mely országokban történik beavatkozás, jelenleg?

Mi, és a felebarátaink, nagy buzgalomban voltunk a szeptember 11-i évfordulókor, hogy elejét vegyünk a Bush-kormányzat által megjósolt terrortámadásoknak, mivel ez alapot adott volna nekik arra, hogy támogassák az "ENSZ-es nagylegény ülést", amikor is nekik valójában nem volt ürügyük, amit az Irak elleni támadás mellé kiállíthattak volna. Ezért, ők lefokozták az ENSZ-es beszédet annak követelésére, hogy korábbi ENSZ-szankciókat tartsanak tiszteletben. Voltak tervezett terrorista-támadások Indonéziában, és Európában? Voltak bizony, és sok száz lépés lett megtorpantva, ennek megakadályozására. Így, ők Mula Omarral jöttek elő Afganisztánban, egy ilyen gyönge erejű dologgal, amikor ez valójában már jó előre meg volt tervezve, hogy majd bejelentik.

Történt tehát beavatkozás Izraelben, egy palesztinok elleni támadásban? Abszolúte, ma, tegnap, és minden valószínűség szerint holnap is fog. Mindamellett, olyasmi, mint egy hatalmas hajó az égen, tankokat gőzölögtetve el, nem történt, ám mi azt gyanítjuk, ez egy költői leírása volt annak, amit néhányan éreznek, hogy történik. Ha ezek azt mondanák, hogy a színfalak mögött szerintük beavatkozás folyik, akkor ez annyira unalmas lenne, ezért valami drámai dolgot írtak le, és így a sztori továbbjutott.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com