Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Szabályok >
< 45 >
1996. december
-
longint

ZetaTalk: Újrahasznosítható világok


Miután a világoknak oly kis százaléka alkalmas életet hordozni, vajon azokat a bolygókat, amelyek valóban alkalmasak erre, többször is felhasználják képződő entitások felnevelésére? Bizony ám, méghozzá többször, mint ahogy azt az emberek esetleg képzelnék! Vegyétek a Föld történelmét viszonyításul. Az emberek nem az egyedüli intelligens faj voltak, akik elfejlődtek addig a pontig, ahol az intelligenciájuk elegendő volt az entitások képződésének szikrát nyújtani. Rég az emlősök kifejlődése előtt éltek hüllők elegendő intelligenciával, minthogy a hüllők az események normál folyása mellett sokkal az emlősök kifejlődése előtt jelennek meg. Így, a dinoszauruszok korában, élt egy relatíve kicsi és mozgékony dinoszaurusz, amely tartályként szolgált képződő és kibontakozó entitások számára. Ez a faj nem maradt fenn a mai napig, lévén, hogy megtámadták ugyanazok a vírusfertőzések, amelyek a nagyobb testű dinoszauruszokat is elvitték.

A Földet napjainkban számos intelligens faj lakja, melyek közül egyik sem találkozik össze a többivel, ahogy elmagyaráztuk. Az embert kivéve mind áttelepített volt, korlátozott számban, és csak azért lettek a Földre helyezve, mert itt kevés esély volt arra, hogy az intelligens fajok összetalálkozzanak egymással. Ahogy elmondtuk, csak egy fajt tesznek elérhetővé képződő entitások számára a 3. denzitású világokban, mivel a valószínűsége annak, hogy egy faj uralkodjék egy másik felett, túl magas, ha több intelligens faj lakik együtt. Ez rabszolgasághoz vezetne, amit nem enged meg a Világok Tanácsa. Mindamellett, a Földön jelenleg, az emberek néha szembetalálkoznak a Fekete Emberekkel, és aztán csak akkor, amikor ezek a humanoidok azt kívánják, hogy ez történjen. Ezen kívül, ők eléggé hasonlóak az emberekhez ahhoz, hogy ebből egymás feletti uralkodás ne származhasson. A Bigfoot és a földalatti üregekben élő hüllő faj nem találkoznak össze az emberrel, és nem is fognak, mert egy karantén kötelező érvényűen hatályban van.

A Földnek egy 4. denzitású fizikai létbe való Átalakulása után, az életfeltételek a Földnek azon a porcióján, amely a 3. denzitásban marad, nem lesznek elegendőek arra, hogy olyan életet támogassanak, amely alkalmas lenne elég intelligenciára képződő entitások kigyújtásához. A Föld ettől a ponttól kezdve kialakult és spirituálisan érett entitásoknak egy otthona lesz, olyanoké, akik már elhatározták az orientációjukat, és akik egy 4. denzitású spirituális és fizikai létezésben élnek. A szavazásnak az eredményeképpen, amit a Föld emberi lakosai tettek nem sokkal a középpontja előtt ennek a századnak, a földi születésű entitások a másokat-szolálni orientáció mellett döntöttek ezért a jövőbeli Földért. Mindamellett, ez nem fogja csökkenteni a majdan a Földön élő intelligens életformák számát, mivel a 4. denzitásban az utazások más világokba megengedettek, és a jövő Földje sok látogatót fog látni!

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com