Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Szabályok >
< 07 >
1995 júliusa előtt
-
longint

king ZetaTalk: Egy vonalban tartja


Hogyan tartja kordában a Világok Tanácsa az önmagát-szolgáló tömeget? Könnyebb mondani, mint tenni, gondolhatná valaki, mivel ezek mindannyian, lényegében, szánalmat nem ismerő bűnözők. Mindamellett, amiket az emberek - 3. denzitású korlátozásokkal küszködve - esetleg a korlátainak gondolnának a jóindulatú megszorító mechanizmusoknak, azok közel sem a lehetséges korlátok a magasabb denzitásokban álló entitások számára. Az emberek fizikai megkötésekben gondolkodnak, vagy, legföljebb, mondjuk az ellenszegülő alany elkábításában, hogy így az önkéntelenül tartózkodni kényszerül a bűnöző magatartástól. Az emberi megszorító mechanizmusok hatóköre olyan eszközökig terjed ki, mint a lopotómia az erőszakos elmebetegek részére vagy a kasztrálás a nemi erőszakot elkövetők és pedofilek számára, és természetesen a bebörtönzés vagy a halálos ítélet.

A Világok Tanácsa a fizikain túli módszerekhez folyamodik, és ezek a módszerek elképesztenék az embereket a hatékonyságukban. Lényegét tekintve, ez egy blokk, ami elejét veszi bármely nem engedélyezett fizikai vagy mentális tevékenységnek. Ez olyan, mintha a megtévedt entitás egy téglafalnak menne, vagy legalábbis a hatás ez. Nincs szükség bíróság elé citálni a megtévedt entitást, vasra verni, vagy figyelmeztetni másokat, hogy őrizzék gondosan. Hogyan működik ez?

Ezt számítógéppel végzik, egy ahhoz hasonló komputerrel, amivel mi egymással a kiterjedt kommunikációinkat fenntartjuk. A Világok Tanácsa egy igen magas denzitási szintű szubsztanciára támaszkodik ebből a szempontból, amelyet nem lehet megváltoztatni vagy hozzányúlni alacsonyabb denzitásokból. Nincs babrálás a szabályzókkal! Az olvasó megfeleltetheti ezt a telefonok poloskázásának, annak biztosítása érdekében, hogy minden hívás korrekt legyen. Ez az őrizet állandó és teljes. Nincs kijátszás. Minden automatára van kapcsolva.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com