Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Orientáció >
< 04 >
1995 júliusa előtt
-
longint

ZetaTalk: A 4. denzitás leckéi


A 4. denzitás leckéi számosabbak, és bizonyos mértékig átívelnek az 5. denzitás céljaihoz. A 4. denzitásban az entitás tovább finom-hangolja a másokhoz való kapcsolatainak módját. Míg a 3. denzitásban az entitás az orientációknak egy keverékével volt körbevéve, a 4. denzitásban a keverék szétválasztott.

Az önmagát-szolgáló entitás sokkal nehezebbnek találja a mások feletti uralkodást és irányítást, mivel mindenki más is erre hajlamos. Az erőlködés leköti őket, majdnem teljesen, egy időre. Végül megtanulják, hogyan haladjanak előre más leckékkel, amíg másokkal vannak körülvéve, akikkel együtt kell dolgozzanak. Ez a megoldás majdnem mindig magában hordoz egy merev hierarchiai ranglétrát, és szabályokat, sok-sok szabályt.

A másokat-szolgáló entitás úgy találja, hogy körül van véve másokkal, akikre számíthat, elméletileg. A másokat-szolgálók a végsőkig megbíznak egymásban, egymásra hagyatkozva, hogy betöltsék a szerepet, melyre önként vállalkoztak. A 4. denzitás elején sok bizalommal való visszaélés van. A 3. denzitásból érkező entitások nincsenek hozzászokva az együttjáró intenzív elhivatottsághoz. Megszokják, hogy megbocsátanak nekik, amikor a dolgok félremennek, mivel a 3. denzitásban a legtöbb felelősség megosztott, amik ritkán elég buták ahhoz, hogy végsőkig menően bízzanak abban, hogy a feladatot nagyobb ellenőrzés vagy felügyelet nélkül is el fogják végezni. A 3. denzitásból jövő másokat-szolgáló entitás ahhoz van szokva, hogy kibúvót keressen, dokumentálva az elvégzett munkát, vagy leadva a státusz csekket, és hogy befejezze a munkát. Most már a játéknak van itt az ideje. A 4. denzitásban a játék egy csoportos próbálkozás, amikor a felelősségeket, melyeket normál állapotban ellátnak, ideiglenesen áthelyezik másokhoz.

Ennélfogva, az olvasó láthatja, hogy a 4. denzitás orientációs leckéi ugyanolyan időigényesek, mint a 3. denzitáséi. Mindamellett, az orientációs leckék mellett, a 4. denzitású entitás nagymértékben növeli a megismerését arról, hogy hogyan működik az Univerzum. Beszéltünk az IQ ugrásról a 3. és a 4. denzitás között, és hogy ez az intelligencia növekedés nem mérhető pusztán egy IQ teszttel. Ez egy óriási lépés. A 4. denzitásban eltöltött idő, tanulás, ennélfogva nem idő veszteség. Az entitás, most első alkalommal, igazán képesnek találja magát arra, hogy a Világegyetem működésein elmélkedjen.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com