Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Kormány >
< 95 >
1997. július
-
longint

ZetaTalk: Corso Roswellje


Azoknak, akik elszántan követelik, hogy megkapják az igaz választ arra, hogy mi történt Roswellnél 1947-ben, bele kell törődniük abba a ténybe, hogy a teljes igazság soha nem lesz kiadva. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, a titkos kormányzatnak

  1. be kellene ismernie, hogy hazudott a nyilvánosságnak több, mint egy fél évszázadon keresztül,
  2. el kellene ismernie az idegen jelenlétet, amikor rendíthetetlenül tagadta azt,
  3. foglalkoznia kellene a szemtanúkról szóló kérdésekkel, mind katonai, mind civil személyekkel kapcsolatban, akik megkérdőjelezhető balesetek és hirtelen betegségek következtében haltak meg.

Ennélfogva, az igazságot olyan módon fogják elmondani, hogy lehetővé tegyék egy kis kétség létezését, mindig, hogy az ellen, amit a legtöbben bűnöző magatartásnak tekintenének, soha ne lehessen feljelentést tenni. Az Egyesült Államokban, az Egyesült Államok törvényei szerint a vádlottak minden kétséget kizáróan bűnösek kell legyenek, mielőtt bűnösnek ítélhetnék őket. Lévén, hogy az MJ12 ki szeretné szivárogtatni az igazságot, és megértetni a lakossággal, amit a történelem kikovácsolt, hogyan mondaná el a történetet anélkül, hogy perbefogásnak tenné ki magát? A válasz az, hogy egy olyan módon mondják el a történetet, mely megközelítőleg egyezik az igazsággal, de olyan részletekkel, melyeket vagy nem lehet igazolni, vagy megkérdőjelezhetők. Ezért, egy egykori katonát, Corso ezredest jelölték ki, hogy előadjon egy történetet, ami nem az ő története, hogy ellensúlyozzák a bárgyú roswelli időjárási ballont és a mű-kifogásokat, melyeket a Légierő kínált fel. Mindazonáltal, az MJ12 ezen lépései egy fejlődést jelentenek a korábbi merev eltitkoláshoz képest, és üdvözlést érdemelnek.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com