Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Kormány >
< 85 >
1997. április
-
longint

ZetaTalk: Lehetetlen üzenet


Ahogy a 12. bolygó következő áthaladásának dátuma közeledik, sokan a vezetés soraiban tépelődni fognak. Folytassák-e a szó elfojtását a várhatóról, vagy riadót fújjanak. Míg sokan, akik a hatalom és az előjogok nyújtotta helyzetet élvezik, egyszerűen meg akarják akadályozni a pánikot a saját kényelmük végett, hasonlóan sokan vannak azok, akik csak azért értettek egyet az igazság visszatartásával, mert az igazság még mindig nem volt bizonyosság. Talán a közeledő nagyméretű objektum egy olyan pályán lesz, ami a Naprendszertől való elfordulását fogja okozni, vagy esetleg az útja a Naprendszeren keresztül olyan lesz, hogy a Föld csak csekély mértékben lesz érintett. Az emberiség számára, aki 12. bolygó mért/számított pályájáról vitázik, ezek a lehetőségek olyan valósak, ma, mint maga a közeledés.

Ahogy az idő múlik, és a 12. bolygó pályája tisztán egy Nap közeli elhaladásra mutat, pánik lesz még a tájékozottak körein belül is, hogy vajon ez a közeledő szörny üstökös becsapódik-e és elpusztítja-e a Földet. Mindenféle spekuláció fog következni, a lehetőségek borzalmasak, sőt irracionálisak. Talán le fog térítődni a Föld a pályájáról és kirepül az űrbe? Talán együtt fog utazni a Föld ezzel az elhaladó bolygóval, annak egyik Holdjaként? Talán egy új pályán fogja találni magát a Föld a Nap körül, forróbb vagy hidegebb körülmények között, és vajon mit fog ez jelenteni azok számára, akik megpróbálnak túlélni a felszínén? Bár a történelem egy útmutató arra nézve, hogy a Föld hogyan boldogul a 12. bolygó egy áthaladása során, még mindig lehetséges egyedi eset.

Ezért a vezetésben azok, akik esetleg figyelmeztetni akarnák a lakosságot, tépelődnek. Ha tényleg kiadnának egy figyelmeztetést, mi lenne akkor az a figyelmeztetés? A bizonyosság az elhaladásról és a pályáról, melyet a történelem és a mi figyelmeztetésünk alátámaszt, egyre szilárdabbá válik, ahogy a hónapok és évek telnek. A világ főbb kormányainak - és mi itt a szuperhatalmak kulcs tagjairól beszélünk - és az iparmágnásoknak már rendszeres eligazításai vannak arról, amit a Hubble látott és rögzített. A 12. bolygó útja folytatni fogja az állításaink megerősítését, melyeket négyszemközt tettünk ezeknek az egyéneknek, mint ahogy nyilvánosan is megtettük őket a ZetaTalkon keresztül, így a szöget és a mozgást az áthaladás alatt egyre inkább kiszámíthatónak tekintik.

Azon a ponton, ahol sokan úgy érzik, hogy tudják, mi fog történni és mikor, mit fognak tenni azok a vezetőségi tagok, akik a múltbeli hallgatásukon gyötrődnek? Vacillálni fognak és egymás közt vitázni, egészen a legutolsó hetekig, a következő okokból:

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com