Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Kormány >
< 34 >
1995. november
-
longint

ZetaTalk: Tesla


Tesla egy géniusz volt, aki grandiózus tervekre volt hivatva, melyek mind megbuktak. Csakugyan kért támogatást önmagukat-szolgáló idegenektől, leadva a Hívást, és az intuíciói közül sok ezekkel az idegenekkel való tanácskozásai következménye volt, akik felettébb átejthetőnek tartották őt. Tesla abszolút mértékben hitt saját j6elentőségében, és üzletkötő lett belőle figyelemre méltóan megnyerő képességekkel. Az önmagukat-szolgáló idegenek, akik Teslával játszottak, tudták, hogy nem engednék meg nekik, hogy igazi technikát vagy ismereteket adjanak neki; ezek olyan tényezők, melyek megdöntenék az egyensúlyt az orientációk között.

Mindamellett az, hogy hazudjanak Teslának és hogy elindítsák őt az emberekkel való további ilyen játékok díszleteinek felállítására, még beleesnek a korlátozások közé, amelyek közt tevékenykedniük lehet. Ezért hazudtak, és Tesla szemei felnyíltak, és pont, ahogy várták, Tesla követők és támogatók után futkosott. Napjainkban olyan emberek élnek, akik szilárdan hiszik, hogy ő tudott valamit, és követik az elméleteit. Tesla lehetségesnek tartotta, hogy az elektromos áram olyan mértékben hasznosítható, hogy befogható legyen ingyen energiaként és hasonlóan átirányítható szabad energiaként.

Elegendő információt kapott önmagukat-szolgáló idegenektől, akik válaszoltak a hívására, hogy képes legyen bemutatni ezeket az elméleteket egy kísérleti állapot szintjén, olyan fogalmakat és szerkezeteket használva, melyek újak voltak a tudományos téren. Ebben rejlett az ismertsége, és ebben rejlik követőinek makacssága. Akárhogy is, a Szent Grál, amit keresnek, nem azon az ösvényen található, amire rátapadtak.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com