Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Kormány >
< 22 >
1995. augusztus
-
sziszi

ZetaTalk: Eltitkolás


A kormányzati eltitkolás története azért született, mert féltek a tömegek megrémülésétől, és a tekintély csökkenésétől a választók szemében; ahogy kiszivárogtattak dolgokat az utóbbi időben szándékosan, jól ismertek, és itt nem kívánjuk elismételni a részleteket. Inkább megvitatjuk, miért lazult meg az eltitkolás, és várhatóan hová fog ez vezetni.

Rések kezdtek megjelenni az eltitkolásban a korai szakaszban, de megfélemlítéssel helyrehozták ezeket. Ez nem csak a fenyegetés és dorgálás formáját vette fel, hanem fizikai bántalmazást, személyek vagy vagyontárgyak irányába, vagy akár halált. A magyarázatuk az volt, hogy sokkal több sérüléssel és pusztulással járna, ha a tömegek pánikba esnének, és ez indokolt volt. Évtizedekig ez volt a szabály, élénk félreinformálással simították el a felszínt. Idővel a dezinformációk mennyisége növekedett, míg az egész szituáció kellemetlenné és tarthatatlanná vált. A dezinformáció egy olyan eszköz, melyet rövidtávú vagy korlátozott hatókörű ügyekben alkalmaznak. Az idegen jelenléttel kapcsolatosan, ami elhúzódó nyűg, és semmiképpen sem fog elmúlni, a terjesztett dezinformációk kezdtek nagyobb gondot okozni, mint maguk az idegenek jelenlétéről szóló pletykák. Miért csinálta a kormányzat mindezt? Mit akartak rejtegetni? Megbízhatunk bennük egyáltalán? A bizalom elszállt, a közvélemény túl cinikussá vált, hogy elhiggyen bármit is, amit a kormányzati szóvívők szájából hall. Hozzáadva ehhez jön a dilemma, amivel az eltitkoló-társaság egyre inkább szembesül, hogy a történeteik kezdenek összeütközni egymással, és ellentmondani. Hoppá. Akkor most mi van?

Az eltitkolást abbahagyták, nem csak azért, mert túl bonyolult lenne fenntartani. Akiknek a kormányzatban gondjaikra van bízva, hogy az idegen jelenlétet kezeljék, és akiket általában MJ12 (Majestic 12 - a "Fenséges 12" - tisztekből és tudósokból álló, kezdetben 12 tagú testület az UFO ügyek kivizsgálására, mely közvetlenül csak az USA elnökének tartozik beszámolni; megalapítását Truman elnök rendelte el 1947 szept. 24.-én - a ford. megj.) néven ismernek, most a vágyuk a közvélemény felébresztése. A titkok, amiket hordoznak, mélyen a szívükben és elméjükben rejtőznek, és fokozatossan ismerik fel azt, hogy a rosszakaratú idegeneket, az önmagukat-szolgálókat, az emberek egyetlen kézlegyintéssel elűzhetik. A Hívást le lehet adni, és a Hívást vissza lehet vonni, annak, aki a Hívást leadta. A MJ12 szeretné, hogy ez nyilvánosságra kerüljön, és mi boldogok vagyunk, hogy itt a ZetaTalkon szívességet tehetünk. Ezen sorok mentén az MJ12 a jókkal, vagy a másokat-szolgálókkal akar összeállni, és hogy az idegenek általánosan ismertekké váljanak, szándékos kiszivárogtatásokat engedélyez. A rések szélesednek, és az igazság repesztve fog nyilvánosságra kerülni, de az embernek nem kellene arra várniuk, hogy a falak valaha is teljesen leomoljanak.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com