Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Kormány >
< 11 >
1995 júliusa előtt
-
sziszi

ZetaTalk: EBE


Híresztelések veszik körül a Roswell-incidenst egy EBE-ről - egy Földönkívüli Biológiai Entitásról (Extraterrestrial Biological Entity) - aki túlélte az ütközést, és akivel utána elbeszélgetttek kormányzati emberek. Ezek a híresztelések azt is állítják, hogy az ET című film ezen a szituáción alapult, csakúgy, mint a filmben szereplő kisfiú, az egyik bevont kormányzati tiszt fia, akivel az EBE telepatikus kapcsolatot kezdeményezett. Igaz ebből bármi is? Valamennyi. Az EBE visszatért társaihoz, élve, miután kapcsolatot alakítottak ki vele az elkövetkező néhány évben. Elterjesztették, hogy az EBE meghalt, ezért minden feljegyzést, hogy látták, vagy beszéltek vele - eltűntettek.

EBE - ahogy őt hívták - egyike volt azon hét idegennek, akik a Roswellnél összeütközött két űrhajó fedélzetén utaztak. Az egyik űrhajó teljesen megsemmisült, amikor a föld közelében felrobbant - ahogy eltervezték. A második négy idegent szállított, és szintén a tervek szerint karambolozott anélkül, hogy teljesen elpusztult volna. Arra számítottak, hogy az ütközés mind a négyüket megöli - akik tudták hogy meghalnak -, de az egyikük túlélte sérülésekkel. Ez egy sokk volt ennek az idegennek, aki nem volt felkészülve a táplálkozása, légzése és orvosi szükségletei iránti intenzív érdeklődésre. Arra eszmélt, hogy mindkét kezét lefogva (?) figyelmesen vizsgálják őt az izgatott emberek, akik rátaláltak. Egy tiszt, akit hirtelen a helyszínre hívtak - ahol az EBE-t elszállásolták - magával hozta a fiát, aki a kocsiban várt, amíg ő bent tanácskozott. Amikor visszatért, azt vette észre, hogy a gyerek különös dolgokról beszél, telepatikus kapcsolatban volt az EBÉ-vel. Anélkül, hogy ketten valaha is találkoztak volna, és hogy a fiút megerősítették volna abban, hogy beszélgetőpartnere valóságos-e, a kormányzat később megtudta, hogy szoros közelségbe kerültek, és a fiút vég nélkül kérdezgették. Máig nem kellett bizonyítania, hogy ez megtörtént, kivéve, amikor azokat a kérdéseket feltették neki.

A roswelli ütközés volt az emberi kultúrában - és különösen a kormányzatiban - az a nap, amikor bebizonyosodott, hogy idegenek, mégpedig más világokból származó intelligens idegenek - léteznek. Az EBE öröksége alapvetően a különös ET története volt, ahol az idegenek félénkek, nem ártó-szándékúak, sokkal sebezhetőbbek, mint az emberek, és bájosan különcek. Az, hogy képesek gyerekeket magukhoz láncolni, megfontolandó, és tényleges bizonysága elfogadhatóságuknak, utalva a közmondásra, hogy abban az emberben megbízhatsz, akit a kutyák és a gyerekek is szeretnek. Az EBE-t követték mások, különböző fajta idegenek léptek kapcsolatba a kormányzattal az önmagukat-szolgálók közül, és ez határozta meg a kormányzat és az idegenek viszonyának következő szakaszát.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com