Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Kormány >
< 08 >
1995 júliusa előtt
-
sziszi

ZetaTalk: Philadelphia kísérlet


A Philadelphia kísérlet képzeletbeli volt, egy dezinformációs terv, hogy eltereljék az emberek figyelmét a valódi kísérletről. A Philadelphia kísérlet egy csalás - állították sokszor a médiákban, hogy elvonják az emberek figyelemét a valódi Philadelphia kísérlet utáni nyomozástól, amelyet nem Philadelphia közelében végeztek. Sorállományú katonák valóban sérülést szenvedtek, és mivel a kérdezősködések kockázata megvolt, a fedő történetre hathatós felvilágosítást adtak a kérdezőknek, hogy azok zsákutcába jussanak. A valódi kísérlet a dimenziók közti mozgással - amely bekövetkezhet természetes körülmények között is a bolygótokon - egy raktárban végezték Kansasben - távoli falusias, gyakorlatilag lakatlan területen végezték, ahol ritkán terültek el a farmok. A terület csak a vetés és a betakarítás idejére népesült be.

Heves nyomás hatására - amilyen a Föld középpontjában is előfordul - a 3. denzitásbeli anyag energiasugarakat bocsájt ki, amely hasonlít ahhoz, ami természetesen előfordul a 4. denzitásban. Ezen sugarak a Föld magjából alkalmanként gyorsan törnek ki, amelyek például a Bermuda-háromszögből jelentett problémákat okozzák, ahol hajók vagy repülőgépek tűnnek el, majd újból előbukkannak. Alapvetően a 3. denzitásbeli anyagnak ideiglenesen megzavarodik a normál vibrációs frekveniája, és a 4. denzitás állapotába mozdul át. Ez hasonlatos ahhoz, amit mi csinálunk a kontaktákkal, amikor arról számolnak be, hogy átmentek a falakon. Azonban az emberek kezében, akik információt szereztek az önmagukat-szolgáló idegenektől, hogy hogyan kell ezt csinálni, ez a képesség katasztrófálisnak bizonyult. A 4. denzitásba való mozgáshoz több kell annál, hogy az anyagot bombázzuk a kompressziós feszültség pontjáig. Teljes áthelyezést igényel, és ha az illető vissza akar térni, teljes visszahelyezést.

Olyan emberek vezették ezt a kísérletet, akik azt az eligazítást kapták, hogy nem kell törődniük a katonákkal, akiket a kísérlethez használtak, hogy mi lesz velük. Inkább, mint hogy tétovázzanak, tudván, nincs minden paraméter a helyén, nekiláttak. Az alany, akit bezártak egy fémdobozba, részben a 4. denzitásban maradt a konténerének darabjaival együtt. Ők természetesen mind meghaltak, de a kísérlet szemtanúi és a kisegítő személyzet, akik az alanyokkal csak éppen mostanában érintkeztek, sokan vannak. A kormányzat kitervelte a kísérlet megismétlését, amely részben részben távol folyt (?), elég annyi, hogy a történet - akárcsak az eredmények - hasonlóak voltak. További alanyokat (katonákat) használtak fel, tudva a valószínű eredményt, de legtöbbjük túlélte, hogy megbeszélhessék maguk és a családjuk között. Minden titok kiszivárgott, így a nyomozók rossz nyomon jártak, és a rossz résztvevőkkel beszéltek!

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com