Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Denzitás >
< 53 >
2002. január
-
longint

ZetaTalk: Miért inkarnációk


Milyen ponton szűnnek meg az inkarnációk tanulási eszközök lenni? Az emberek, akiknek bejárásuk adatik testen kívüli élményekbe, úgy képzelik ezt, mint egy célt, mivel megannyi előnyt látnak benne. Kifürkészhetnék a szomszédjukat, szerezhetnének hasznos információkat hatalmi játékokban, és egyszerűen költség vagy fáradtság nélkül utazhatnának. Mindamellett, a leckéikre irányult másokat-szolgáló entitások nem tekintenek előnynek efféle kihágásokat az iskolából.

Ezért, az inkarnációkat egy eszköznek tekintik, és amíg a lélek nem nőtt túl ezen a ponton, és nem tanulta meg mindazokat a leckéket, amelyeket inkarnációkból meg lehet tanulni, nincs kényszer arra, hogy elkerüljék őket. Az emberek a testen kívüli élményt szenvedés során élik át, ahogy sok halálközeli élményt átélt elmondhatja nektek, hogy a haláluk pillanatát a testükön kívülről látták. Kínzás, vagy erős fájdalom, hasonlóképpen fogja a lelket kiugrasztani a testből, és a test és a lélek azután emlékezik erre, és megkísérli megismételni ezt. Ezt helytelenítik a szellem vezetők, akik ezt az iskolából való kihágásnak tekintik, és a lelket visszakényszerítik a testbe különféle eszközökkel. Ahogy értek, és előre mozdultok magasabb denzitásokba, a vágy az iskolából való kihágásra meg fog szűnni.

Sok 3. denzitású létforma nem képes manipulálni környezetét. Érezhetnek empátiát egymás iránt, ami a kulcs összetevője a 3. denzitáson túli fejlődésnek, amint a másokat-szolgáló ill. önmagát-szolgáló döntés megszületik. De például olyan vízi élőlények számára, akiknek nincsenek nyúlványaik, és nem tudják manipulálni a környezetüket, a technológia nem lehetséges. Említettük, hogy a gabonaköröket olyan vízi élőlények csinálják, akik nem tudnának erre a bolygóra utazni segítség nélkül. Ők a 4., sőt 5. denzitásban működnek, ebben a létformában, de nem építenek vagy irányítanak űrhajókat. Ezt mások teszik meg nekik. Ők fizikai eszközökkel - főként amit ti szellemi (mentális) erőknek tekintenétek - képesek létrehozni a gabonaköröket. Ennélfogva a technológiát - ami a mindene az embereknek - egyszerűen egy játéknak tekintik, és a technológia nem léte nem ok arra, hogy az inkarnációkat elkerüljék.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com