Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Denzitás >
< 25 >
1995. december
-
longint

ZetaTalk: Százalékok


Ha valaki össze kívánná írni az intelligens életet az Univerzum azon részében, amelyben a Föld helyezkedik el, az eredmény valószínűleg megdöbbentené az embereket. Magasabb, 5. és efölötti denzitásokban lévő entitások rendelkeznek a mobilitással, és gyakran mennek, ahová hívja őket a kötelesség; az élet teljesen hiányozhat, vagy igen nagy számban jelen lehet adott helyeken.

Tekintettel az Átalakulásra, a Föld kétségtelenül a figyelem középpontjában áll jelen pillanatban. Ezért, hogy egy realisztikus képet adjunk, csak a 2., 3. és a 4. denzitások százalékait fogjuk leírni. A világokat tekintve körülbelül 1000 élettelen világ jut egy életet hordozóra. Az emberek már járatosak annyira a környezetükben, hogy megértsék más bolygók körülményeit, és mint mindenen, az életre alkalmas hányadon is meglepődnének. Nem minden életet hordozó planéta tart fenn olyan életet, amely a tudatos és intelligens gondolathoz szükséges szintre fejlődhetne. Körülbelül 2500 kezdetleges világ esik egy olyanra, amely egy intelligens fajt képes fenntartani. A ti Földeteken például sok ilyen faj rendelkezett ezzel a lehetőséggel. Ezek a világok, amelyek 3. denzitású intelligens fajokat hordoznak, többségükben, talán 75%-ukban víz bébik, mivel a lakható bolygók többsége lényegében víz-bolygó. Ezek a fajok lehetnek rákszerűek, halszerűek, tintahalszerűek, de formálódhatnak úgy is, mint majdnem bármelyik óceáni lakótok - csaknem végtelen variációban.

Azokból a világokból, melyek szárazföldi tartózkodású intelligens fajokat tartanak fenn, jelentékeny rész, majd 60% hüllő. A hüllő létformák jelennek meg először, és ezért jobbak az arányaik. Az emlős kisebbségben van, 10% felett, de valahányszor, amikor ezek a létformák a várományosok, kiütnek minden más jelöltet, mivel az emlős létezési forma magasan interaktív (egymással kölcsönhatásban lévő), és így ez jó spirituális iskolaudvart jelent a képződő entitások számára. A fennmaradó 3. denzitású szárazföldi fajok a madárszerűk és a rovar típusúak között oszlanak meg, és ez utóbbi van túlsúlyban, körülbelül 30%-kal. Mivel a 3. denzitás egy rövidke állomás - csak az orientációs leckéhez szükséges -, a 4. denzitású lények sokkal dominánsabbak. Körülbelül 1200 4. denzitású entitás jut minden képződő 3. denzitású egyénre.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com