Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Denzitás >
< 07 >
1995 júliusa előtt
-
longint

ZetaTalk: Leszállóhelyek


Azokra a hatásokra vonatkozóan, melyek a fizikai földet érik más dimenziókból érkező űrhajók által. Ezek a földi tudósok számára érthetetlen jelenségek, és így fejtörést jelentenek. Mindamellett ennek a rejtélynek egyszerű a megfejtése. Olyan létformáknak, mint a magoknak, amelyek a termőföld területén vannak, vagy később érkeznek oda, tápanyagokra van szükségük. Hogy kicsírázzanak, vizet igényelnek, melyhez a mag belsejében lévő tápanyagokra hagyatkoznak, az első próbálkozó jellegű csírázási törekvésüknél. Egy minimális gyökér kialakítása után a csírázó növényke nemcsak víz után kutat, hanem tápanyagok után is. Ha valamelyik ezek közül hiányzik, a csírázó mag elhal. Az élet elkezdődött, de hamarjában éhen pusztult.

Másik dimenzióból érkező űrhajók leszállóhelyei esetében nem a víz hiányzik, hanem a tápanyagok nem állnak rendelkezésre. Miért nincsenek meg a tápanyagok, amikor a környező termőföldön nincs ilyen probléma? Ez a megelőző szükségszerűségek következménye - ahol az atomokat bizonyos kölcsönhatásoknak kell előkészíteni. Ez egy olyan fogalom, ami jelenleg ismeretlen a földi tudósok számára. Ennek ellenére ez a denzitásváltással kapcsolatos, amely ismét egy olyan fogalom, ami az ő számukra szokatlan.

Amikor valaki egy másik denzitásba mozdul át, mint pl. a 4.-ből a 3.-ba, hogy az emberek szemei előtt jelenjen meg, számos lépés szükséges. Egyik ilyen, hogy helyet kell lefoglalni a denzitásban, ahová mozdulni szeretne. A lezárás elég erős ahhoz, hogy minden aktivitást megfagyasszon az adott környezetben, nem intelligens aktivitásokat. Intelligens tevékenységek esetében azonban, mint amilyenek emberek vezényletével történnek, és még fél-intelligens, állati cselekvések estén is, mint amilyenek az emlősöké, vagy a hüllőké vagy madaraké, ez a zár megtörhet a kijelölése után. A növényeknek nincs meg az erejük ahhoz, hogy önszántukból megtörjék ezt a zárlatot.

Hogyan törik meg akkor a zár, miután sok évszakig nem történik növekedés az érintett termőföldön? A cél-denzitásban az eredeti lefoglalásnak az időben és térben vannak paraméterei, ahol adott az időnek egy maximuma. Amikor ez az időlefoglalás eltelik, vagy lejár, a zárlat alatt tartott tápanyagok felszabadulnak, és a normális kölcsönhatás fog történni. A magvak most már kicsíráznak, találnak rájuk váró tápanyagokat, és az élet visszatér a normál kerékvágásba.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com