Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Hívás >
< 06 >
1995 júliusa előtt
-
longint

ZetaTalk: Kontakta Hívás


Az önmagukat-szolgálni orientáltakat - akikről mi nem beszélhetünk nagy részletességgel, az Érintkezési Szabályokból kifolyólag - nem kellene összekeverni mivelünk. Sok eltérítés, ahol őszinte panaszok vannak, az önmagát-szolgálni felé történt Hívás következményeként történik. A mi kapcsolattartóinkkal való bánásmód, és az önmagukat-szolgálók keze általi bánásmód egészen különbözők.

A hibrid programunk önkéntesek segítségével valósul meg. A fájdalom kiáltásai a mi önkéntes kontaktáinknál nem nagyobbak, mint a ti önkéntes katonáitok panaszkodásai egy himlőoltás után. Amiket mi teszünk, azok nem durva dolgok, és nem származik belőlük tartós vagy nagy fájdalom. Példaként nézzünk meg néhány általunk végzett műveletet. Elfogadjuk az örökítő anyag adományát, leggyakrabban sperma vagy petesejt formájában. Elfogadjuk a donortól a méhének felhasználásra irányuló ajánlatát, a drága korai hetekben, melyek oly döntőek a nagyon fiatal embrió számára. A donor anya méhe a legkevésbé durva környezet, mivel itt bármi mást felülmúló genetikai összeférhetőség van. Itt szeretet is van, egy anya a kicsijének, mely egy fontos körülmény minden életet létrehozó műveletben. A szeretet fokozza a siker esélyét. Mi, a másokat-szolgáló zéták, sok egyént követünk és figyelünk. Néhányan ezek közül az egyének közül a hibrid program résztvevői, de a legtöbben nem. A megfigyelt egyéneket néha megvizsgáljuk, és segítségükre vagyunk egészségi problémákban.

A fenti példái az idegen-ember kölcsönhatásainknak - amelyek jellemzőek, de semmi esetre sem jelentik az összes interakciónkat - néha emberi panaszkodásokat eredményeznek. Az ember megrémült, kellemetlenséget érzett, és egy folt vagy egy heg maradt rajta. Felhívnánk a figyelmet, hogy milyen gyakran panaszkodnak az emberek olyan helyzetek végett, amelyekre önként jelentkeztek, és nem áll szándékukban véget vetni ezeknek: házasság, munkahely, apaság/anyaság, gyermeki kötelesség, kormányzati szolgálat, köztisztviselői hivatás, barátság. Panaszkodtok vajon ezek miatt a helyzetek miatt, a kérések, a konfliktusok, a terhek végett? Hát persze. Pont így, nem minden idegen interakcióra - melyekbe az emberek önként mentek bele - emlékeznek úgy vissza később, mint egy tea partyra. De ez nem változtat a leadott Hívás lényegi természetén, ami az önkéntesség.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com