Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Emberi lét >
< 87 >
2002. május
-
longint

ZetaTalk: Válaszok
Megjegyzés: a 2002. április 20-i élő ZetaTalk IRC chat alatt íródott


Ezért van, a bizonyosság keresésekor, az ideges dörömbölés Nancynél, mint az egyetlen forrásnál, mely figyel, és válaszol. Képes-e ő nagyobb bizonyosságot nyújtani, mint amekkorát ma nyújt? Nem, mivel a ZetaTalk kezdete óta érvényben lévő tényezők még ma is érvényben vannak.

  1. Mi, a forrásaiként ennek az információnak, csak olyan kérdésekre válaszolhatunk, amelyek a Hívásnak tekinthetők, és nem adhatunk például figyelmeztetéseket készülő viharokra vagy földrengésekre vonatkozóan, bár általánosságban szólhatunk a valószínű földi változásokról. Ha másként tennénk, ahogy elmagyaráztuk, az beleavatkozás lenne az ember szabad akaratába, amit korlátoz a Be-Nem-Avatkozás Szabálya. A póluseltolódás (és minden egyéb változás, mely azt vezeti fel) normális földi előfordulásnak van tekintve, nem különben a tornádók, a rák vagy az aszályok. Ti, mint az emberiség, vagytok azért, hogy egymást segítsétek, hogy megtanuljátok, hogyan tegyétek ezt, ezen megpróbáltatások közepette.
  2. Mi, és Nancy, nem kényszeríthetjük a világ kormányait arra, hogy kibocsássanak információkat, se nem kényszeríthetjük azokat, akik csak magukra gondolnak, arra, hogy hirtelen gondoskodókká váljanak. Ha nem tetszik nektek a kormányotok vagy a tudósaitok őszinteségének jelenlegi szintje, akkor a frusztrációtokkal őhozzájuk forduljatok, ne mihozzánk illetve Nancyhez.
  3. Nancy annyit dolgozik, amennyire képes, egy korosodó asszonyként, a nyugdíjazási korában és számos egészségügyi problémával, melyekre a hallgatósága még csak tekintettel sincs, anyagi eszközök nélkül, fizikai segítség nélkül, és egyszerűen nem lehet belőle az ideges világ mamája! A nála bizonyosságért, vagy több teljesítményért dörömbölők közül kevesen boldogulnának el az ő helyzetével akár egy pillanatig is. Túl a kívánságaik indokolatlanságán, ott van a fizikai képtelensége annak, hogy Nancy többet végezzen.

Így, a dolog a hallgatóságra hullik vissza, hogy ők mit tehetnek magukért. Az ideges emberek nem olvassák el figyelmesen, ami már le lett írva, és a biológiai kényszerre alapoznak, hogy a harc vagy hátra arc arra lett tervezve, hogy megfeleljen a cselekvésnek. Ezért, amikor szembesülnek egy póluseltolódás, árhullámok, szétmorzsolt városok, élelemhiány, kormánysegítség hiányának valós lehetőségeivel, pánikba esnek. Tekintettel, hogy a ZetaTalk bizonyult az egyetlen szilárd és jól megfontolt információforrásnak arra vonatkozóan, hogy mit lehet tenni - és ebbe mi beleértjük a Troubled Times hálózatát a megoldásgyűjteményeivel, és a nonprofitot, amely igyekszik biztosítani ezt az információt az emberiség számára -, az ő tetteik úgy fúródnak a ZetaTalk és a Troubled Times ellen, mint egy lándzsa. Nancy úgy találja, hogy az utóbbi időben hálás az előrelátásért, amely kifejlesztette a Troubled Times-t és nonprofit által kiállított zseb-könyvecskét. A száznál is több kifejlődött Troubled Times TOPIC és TEAM lehetővé teszik, hogy az idegesek az aggodalmaiknak megfelelő specifikus anyag elolvasása felé legyenek irányítva. Így, van valami, amit tehetnek, és az adrenalin, amit a harc vagy hátra arc diktált, eloszlik céltudatos tevékenységekben.

Fog-e ez a trend mérséklődni, vagy változni, az eltolódáshoz érve? Csak növekedni fog, egészen addig, amíg a valós kérdéseket tartalmazó leveleknek az egy-két kattintással a weben készen elérhető információkat keresőktől való szétválogatása válhat szükségessé. Idővel, az Internet-szolgáltatás szétdarabolódhat addig a pontig, ahol a levelek nem szükségszerűen érkeznek meg, és csak ide-oda pattognak a késedelmek miatt, a weboldalak pedig sokak számára elérhetetlenné válnak a műholdak szolgálatának felmondása miatt. Ezért, egy fontos támogatási lépés azoknak, akik segíteni akarnak, tüköroldalak létrehozása, arról az információról, amelyet a ZetaTalk és a Troubled Times oldalak kínálnak. Sok tüköroldal, ami azt illeti, már most is létezik, például ahol fordított anyag lett elérhetővé téve az adott nyelvet beszélő országokon belül. Ám már kicsit késő lesz akkor, amikor a műholdak elkezdenek hibásan működni, ennek felállítása után keresgélni! Abban, hogy egy forgalomirányítóként működjetek, az idegeseket ehhez vagy ahhoz az információhoz vezetve, sok egyén vehet részt, és szintén javasoljuk ennek még az áradat előtti megszervezését.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com