Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Emberi lét >
< 86 >
2002. május
-
longint

ZetaTalk: Bizonyosság
Megjegyzés: a 2002. április 20-i élő ZetaTalk IRC chat alatt íródott


Így, sokan keresgélnek bizonyosság után, hogy valaki segítsen a döntéseikben, amelyek nagy jelentőségűek az életükre nézve. Kihez fordulhatnak, válaszokért?

  1. Az egyházhoz, amely Világvégét prédikál, de nem ad meg dátumot, és azt jelenti ki, hogy ha ragaszkodnak a doktrínához és hithűek, az meg fogja menteni a híveket egy elragadtatásban. Mindamellett, még szilárd hívők is idegességet éreznek ezzel kapcsolatban, bár kevéssé ismerik be ezt.
  2. A kormányokhoz, amelyek egyre szűkszavúbbakká válnak, ahogy ez az év telik, ajtók becsukódnak, no komment, és tőlük nem várható a jelenlegi kinyilatkoztatástól különböző irányvonal, amely a nullához közel van.
  3. Tudósokhoz, akik legalábbis önmaguk között minden esetben vitáznak, és ellentmondásokkal kell szembenézzenek a jelenlegi teóriával kapcsolatban, lekiabálva az ellentmondást és megtagadva, hogy összetegyék az ellentmondó részleteket. Ha nem tudják feloldani a globális felmelegedéssel kapcsolatos vitákat, akkor nehezen várható, hogy megoldást találjanak, 2002-ben, a pró és kontra érvekre egy lehetséges póluseltolódást illetően.
  4. A legfőbb médiához, mely meglepetéseket okozhat az emberiségnek valós dokumentumokkal és expozékkal előjőve, amelyek az átlagembert a lehetőségen legalább eltöprengésre ösztönöznék, a "misztériumok" vagy "lehetséges dolgok" kontextusán belül, és beszélgető-showkat tartanak. De amiatt, hogy a legfőbb média egy kevés személy kezében van, és szigorú ellenőrzés alatt áll általában, ez, hogy megtörténik-e vagy sem, bármelyik irányba fordulhat, emberi mozgatók és döntések függvényeként, az ember kezében lévén.

Így, csak egy forrás marad, amely megdöbbentően pontos jóslatokkal szolgál az aktuális változások kapcsán - a ZetaTalk. Előre megjósolván most tapasztalható időjárási változásokat, a jelenlegi megnövekedett vulkántevékenységet és földrengéseket, a jelenlegi gazdasági- és terményhiány-gondokat, nem is szólva a befelé tartó bolygó helyzetéről, - a ZetaTalk kiemelkedik a bizonyosság egy forrásaként, vagy legalábbis így remélik.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com