Témakör
Sorszám
Megjelent
Kibővült
Fordította
< Emberi lét >
< 39 >
?
?
longint

ZetaTalk: Csillag nemzett


Az emberi faj forrásoknak egy kombinációjából ered, és a Föld az egyik ilyen volt. Mivel iszonyú nagy variáció van a környezetekben az Univerzum szerte, bármely génmódosítási projektben a tervezők a legjövedelmezőbbnek azt tartják, hogy, alapnak, egy a bolygóhoz honos fajt használjanak fel. Ez a faj ebben az esetben egy emberszabású majom olyan módosulata volt, amely többé már nem létezik a Földön. Az antropológusok, akik e hiányzó láncszem után kutatnak, nem találták meg, mivel ez a majom nem a széleskörű elterjedtsége, hanem az alkalmassága alapján lett kiválasztva.

Miután megvolt az alkalmas alap, számos kísérletet próbáltak ki. Genetikai módosítás révén, megnövelték ennek a majomnak az intelligenciáját és ügyességét. A két lábon járást elősegítették. Amikor kísérleteket mondunk, arról a szakaszról beszélünk, amikor a terméknek újra-bemutatták a Földet, miután laborokban már élt. A genetikai módosítás végterméke azután vagy fennmaradt és virágzott, vagy kihalt némely okból. Gyakrabban, mint az ellenkezője, a termék kimúlt. Bizonyos mennyisége az agressziónak és az erőszaknak, melyet most csökkenteni kívánunk, a 4. denzitású létre, szükséges volt a terméknek, hogy túléljen a Földön abban az időben. Ezt a lépést sok alkalommal megismételték, különböző helyeken a Földön, és ez alkotta meg az alapját az emberi faj különböző rasszainak, melyeket ma láttok.

Amikor az emberiséget genetikailag módosították, ez mindvégig a Világok Tanácsának irányításával történt, és soha nem volt az a szándék az emberi faj számára, hogy egy másik intelligens életforma szolgája legyen. Természetesen, miután az emberi fajt létrehozták, különböző csoportoknak volt az a tervük, hogy éppen ezt tegyék. Mi azt mondjuk, hogy a küldetés nem szolgaság volt, de néhányak, akik tudtak a termékről, visszajöttek a Földre, hogy megkíséreljenek új területre belepofátlankodni. Ez történt itt és ott, az egyik vagy másik csoporttal, de mindegyik gyorsan múló történés volt, és mindet megállították röviddel azután, hogy a hadjárat megindult.

A Korán és a Biblia is megpróbálta elmagyarázni ezt más dolgokkal egyetemben az emberiségnek, aminek legtöbbjét félreértelmezték. Ennélfogva, ne a Koránon vagy a Biblián időzzetek, amikor az emberi faj születésének igaz történetét keresitek.

All rights reserved: ZetaTalk@ZetaTalk.com