Főzési tanácsok


Szokatlan időkben a rovarok fontos tápértéket adnak hozzá az étrendünkhöz. Nem volt szokatlan régen, hogy a kétszersült és a marhahús megférgesedett, ezt ették az emberek mivel csak ez volt. én ettem hangyát - csípős. Elfogadott technika a rovarevésnél, hogy egy parázzsal teli kosárba dobjuk őket, majd leszedjük a lábukat és a fejüket, a testet pedig megesszük. A nagyobb tarantula pók íze állítólag a rákéhoz hasonlít. Hogy elkészítsd őket, először kösd hátra a lábait aztán dobd a parázsra. Tépd ki vagy szopogasd ki a lábaiból a húst. Hallottam azt is, hogy egyesek megszárítják a rovarokat, majd leszedik a lábakat és a szárnyakat, végül megőrlik őket. Ezt levesekhez használják adaléknak. Hallottam, hogy a kérészek az indián étrend egyik fő része volt, mikor nagy rajokban hemzsegtek.

Jim Burdine

Rákerestem a neten az "entomophagy" ("rovarevészet" :-), a ford.) szóra és a következő weboldalak jöttek elő, főzési és felhasználási tanácsokkal megpakolva:

Beküldte Gerard.

Találtam egy Rovarevők című oldalt receptekkel és praktikus tanácsokkal, és egy igen alapos rovarevő Link-oldalt.

Beküldte George.

Vissza a Központba