ZetaTalk: Ensimmäiset valmistautumisvaiheet


Suhtautuessaan ZetaTalkin sisältöön yhä vakavammin monet ihmiset ovat alkaneet ajatella kriittisesti omaa henkilökohtaista valmistautumistaan. Napojen siirtymisestä selviytymisen ja mielekkään sen jälkeisen elämän suunnitteleminen edellyttää monihaaraista lähestymistapaa.

Ensinnäkin, yksilö tuntee usein, että hänen täytyy sovittaa yhteen valmistautumissuunnitelmansa ja tämänhetkinen elämäntapansa ja asemansa yhteiskunnassa. Samanlainen kaksoiselämäongelma, jonka kanssa kontaktihenkilöt ja salaiset agentit joutuvat elämään. He haluavat suojata työpaikkansa ja aviolliset sitoumuksensa, täyttää heille asetetut tehtävät menettämättä otetta elämän pelissä. Niinpä minkälaisia suunnitelmia he sitten napojen siirtymisen suhteen tekevätkään, he pyrkivät minimoimaan ne ja siirtämään ne mahdollisimman lähelle tapahtumahetkeä.

Toiseksi, koska ZetaTalk on laaja ja ensikertalaiselta menee useita päiviä sen omaksumiseen, ei helposti selviä mitä kannattaisi tehdä ja milloin. Napojen siirtymistä kuvataan ZetaTalkissa ja TroubledTimesissä geologisten käsitteiden avulla, useissa ennustuksissa analogioiden avulla, itse napojen siirtymisen mekanismia ja elämää sen jälkeen. Ihannetilanteessa tämä kaikki tulisi käsitellä vaiheittain, tutkia menneisyyttä, lukea ennustuksia avoimin mielin ottamatta joka sanaa kirjaimellisesti, pohtia itse napojen siirtymisen mekanismia ja asennoitua henkisesti napojen siirtymisen jälkeiseen yksinkertaiseen elämäntapaan. Kun on tehnyt kaiken tämän, voi alkaa tehdä valmistautumissuunnitelmia.

Kolmanneksi, kun on henkisesti valmistautunut kokemaan napojen siirtymisen ja elämään sen jälkeistä yksinkertaista elämää, yksilö on valmis tekemään selkeitä ja käytännöllisiä suunnitelmia. Ensimmäinen huomioon otettava asia on itse napojen siirtymisestä selviytyminen, joka edellyttää olemista riittävän kaukana rannikolta, mannerlaattojen saumakohdista ja tulivuorista ja suojautumista myrskytuulilta ja mahdollisilta tulimyrskyiltä. ZetaTalk toteaa Suomen turvallisista paikoista seuraavaa: "Suomi on enimmäkseen melko matalaa aluetta, joten selviytyjät huomaavat, että vaikka heidän sijaintinsa itse napojen siirtymisen aikaan olikin edullinen, se peittyy pian napajäätiköiden sulamisen aiheuttaman nousevan meriveden pinnan alle. Suomi ei sijaitse mannerlaattojen saumakohdassa, siellä ei ole tulivuoria ja se on suhteellisen hyvin suojassa hyökyaalloilta. Yleissääntönä napojen siirtymisestä selviytymiselle kehotamme olemaan sen aikana paikassa, joka sijaitsee vähintään 150 kilometrin päässä rannikoista ja vähintään 80 metrin korkeudessa merenpinnasta. Kuitenkin kahden vuoden sisällä napojen siirtymisen jälkeen merivesi peittää alueet, jotka sijaitsevat alempana kuin 200 metrin korkeudella merenpinnasta, eli lähes koko maan, joten selviytyjien täytyy olla valmistautuneita siirtymään korkeammille alueille." Elämä napojen siirtymisen jälkeen onkin sitten hankalampi asia, joka tulee kysymykseen sen jälkeen kun itse napojen siirtymisestä selviytyminen on ratkaistu. Ensikertalainen haluaakin usein ensin tietää mitä tulisi tehdä ja milloin itse napojen siirtymisestä seiviytymiseksi.

Meidän neuvomme, joka tässä on aiemmasta ZetaTalkista löytyvän asian kertausta, on seuraava:

  1. Sikäli kuin mahdollista, siirry turvalliseen paikkaan viimeistään silloin kun maapallon pyörimisliike pysähtyy. Tämä hetki ei tule yllätyksenä, sillä Planeetta X näkyy taivaalla paljain silmin 7 viikon ajan ennen napojen siirtymistä. Myöskään se päivä, jolloin maapallon pyörimisliike pysähtyy ei tule yllätyksenä, sillä se tapahtuu yhden vuorokauden aikana, jolloin kellot ja vuorokaudenajat ovat selvästi sekaisin. Vaikka olisitkin tänä hetkenä väärässä paikassa ja suurin osa ihmisistä on shokissa, yhteiskunta kuitenkin toiminee ja matkustaminen autolla ja jopa junallakin lienee mahdollista. Jos et vielä ole turvalisessa paikassa, niin lähde ainakin kulkemaan sitä kohti.
  2. Sen viikon aikana, jolloin maapallon pyörimisliike on pysähtynyt, toimintaa itse napojen siirtymisen aikaisen tunnin aikana voi harjoitella. Maapallon "pitkän päivän" puoleisella sivulla on yhtä valoisaa ja lämmintä kuin valoisimpana keskikesän päivänä, "pitkän yön" puoleisella sivulla on normaalia kylmempää ja pimeää, joten varaudu ennakolta näihin tilanteisiin oman sijaintipaikkasi mukaan. Voimakkailta tuulilta voi suojautua pysyttelemällä lähellä maan pintaa, kaivannossa, ulokkeen alla tai muussa vastaavassa suojaisessa paikassa. Kaatosadetta ja tulvia saattaa esiintyä olinpaikastasi riipuen, joten pyri välttämään tällaisia paikkoja. Olemassa olevia rakennuksia on parasta välttää joten älä oleskele niiden suojissa. Mitä vähemmän ympärilläsi on rakenteita sitä paremmat mahdollisuudet on selvitä ehjänä maanjäristyksistä. Pyri olemaan mahallasi ja liiku kierimällä maata pitkin etteivät tuulet ota sinua mukaasi.
  3. Kun olet varautunut toimimaan oikein napojen siirtymiseen kuluvan tunnin aikana, seuraava vaihe on tarkkailla sitä, milloin tämä hetki on käsillä. Pitäkää jatkuvasti ainakin yksi ryhmän jäsen valvomassa taivasta ja sieltä nähtäviä merkkejä. Planeetta X:n pyrstö taipuu maata kohti painovoiman vaikutuksesta, joten jonkin verran punaista pölyä laskeutuu maahan jo pian maapallon pyörimisliikkeen pysähdyttyä. Mutta juuri ennen napojen siirtymistä punaista pölyä on ilmassa entistäkin runsaammin sekä myös soraa ja rakeita. Tämä on merkki siitä, että napojen siirtymiseen on aikaa enää muutama tunti ja kaikkien tulee hakeutua suojaan kaivannon ylle rakennetun turve- tai metallikaton alle. Kaikkien ei tarvitse seistä pystyssä tuntikausia, kun taivaan merkkien valvonnasta huolehditaan jatkuvasti pätevien henkilöiden toimesta. Lapsien tulee antaa purkaa energiaansa leikkimiseen, mutta heidät tulee pitää lähistöllä huutoetäisyyden päässä. Maapallon kuoren irtoaminen ytimestä ilmenee selvästi havaittavana hytkymisenä ja tähtien, Auringon tai mitä taivaalla sitten näkyykään, liikkumisena. Tässä vaiheessa tulee tehdä lopullinen valmistautuminen napojen siirtymiseen.
  4. Pysy makuuasennossa ja pidä lapsia tiukasti kädestä, jotta he eivät mene paniikkiin ja juokse ulos tuulen riepoteltavaksi. Äänekäs kuorolaulu tai muu vastaava mukaansa tempaava toiminta auttaa ja estää myös aikuisia menemästä paniikkiin. Lähistöllä olevien puiden kaatuminen ja repeytyminen kuuluu selvästi mutta siihen ei pidä kiinnittää huomiota, koska siitä ei ole mitään vaaraa, kun paikka on oikein valittu. Tunnin lopussa on ilmeistä, että on turvallista poistua suojakatoksesta, koska tärinä on loppunut. Asian voi varmistaa katsomalla taivaalle: onko taivaankappaleiden liike loppunut? Jos ja kun on, niin napojen siirtyminen on ohi.