ZetaTalk: Säännöllinen Ohitus


Tällä hetkellä Kahdestoista Planeetta, eli Planeetta X, on melkein yhtä pieni kuin Pluto, vaikkakin heijastaa vähemmän valoa. Kooltaan, se on suurempi kuin Pluto, sillä sitä ympäröi kehä tomua ja kieppuvia kuita. Mutta johtuen sen koosta ja ensisijaisesti himmeästä valosta jota se lähettää ja joka saapuu silmiinne, tarvitsette paljon apua tämän saapuvan planeetan näkemisessä. Keski- 2002:teen asti teidän kannattaa mennä paikalliseen observatorioon nähdäksenne Kahdestoista Planeetta. Tämä siksi, koska observatoriot tehostavat näkyvyyttä monella tavalla;

  1. Ne sijaitsevat paikoissa, joissa on hyvä näkyvyys, estäen valosaastetta ja pilviä.
  2. Ne tehostavat tätä näkyvyyttä pitkillä putkilla, jotka ottavat sisään vain valon siitä taivaan osasta, jota tutkitaan.
  3. Ne lisäävät tämän taivaan osan näkyvyyttä suurentamalla, joka tarkoittaa, että jokainen pikseli suurenee moneksi pikseliksi.
  4. Ne voivat ottaa kuvia, niillä on vaadittava laitteisto, ne ovat parempilaatuisia kuin halvempi laitteisto.
  5. Monissa tapauksissa niillä on infrapuna-laitteisto, tai filtteröinti laitteisto, joka mahdollistaisi heidät etsimään infrapunaa tai punaisen spektrin valoa.

Täten, keski- 2002:teen asti, astronomit tai ne jotka ovat määrätietoisia näkemään itse, eivät tule olemaan kovin onnekkaita. Sen päivämäärän, ja seitsemän viikon ajanjakson ennen siirtymää, jolloin kaikki pystyvät näkemään Kahdennentoista Planeetan, välissä tulee olemaan asteittainen parempi näkyvyys, joten amatöörit alkavat nähdä sen. Siihen päivämäärään asti, me pidättäydymme kertomasta liikaa yksityiskohtia, koska antamalla viholliselle liikaa ammuksia sallii heidän varustautua tätä informaatiota vastaan. Amatöörejä ei pidetä odottamassa, koska me annamme tiedon ja yksityiskohdat ajoissa, heille, onnistuakseen.

Kun Kahdestoista Planeetta lähestyy, avainpiirteet jota etsiä, on punertava hohde. Tätä tullaan aluksi kutsumaan novaksi, millä novan piirteellä tahansa, joka näyttäytyisi punertavana. Kuitenkaan, novat eivät liiku tai kestä pitkään, joten se tosiasia, että tämä vain jatkuu, ja liikkuu, tulee aiheuttamaan muiden selitysten ilmenemisen. Kun Kahdestoista Planeetta kulkee ohi, se tulee näyttäytymään sellaisena, minä muinaiset kuvailivat tulilohikäärmeenä taivaalla. Kieppuvat kuut luovat eräänlaisen hännän. Johtuen tavasta jolla ihmis-silmä heijastaa valoa, se näyttäytyy ristinä, kuten muinaiset myös kirjoittavat. Tämä ei eroa täysin tähtien katsomisesta, tai siristämisestä voimakkaissa valoissa, milloin ne ne näyttävät helposti ristiltä. Täten, kaikkein tunnistettavin piirre on punertava hahmo, kohtalaisen poikkeuksellinen taivaalla. Toiseksi, se liikkuu, koordinaattiemme mukaan. Kolmanneksi, se tulee kasvamaan, liikkuessaan. Neljänneksi, sen mukana seuraa muutoksia maapallolla, maanjäristyksiä ja purkautuvia tulivuoria, joten näitä kahta ei voi erottaa, useimpien mielissä.