ZetaTalk: Zeta Visio


Nancyn vision alku

Minä katson alas maapalloon, avaruudesta, mutta olen tarpeeksi kaukana nähdäkseni kaikki horisontit yhtäaikaa, pääasiassa. Olen paikallani Pohjois-Amerikan yllä, näen linjan liikkuvan pohjoisnavalta juuri Brasilian ulokkeen viereen, Atlantin valtameressä. Sitten maa alllani kääntyy itään päin, kunnes sijaitsen jossain Tyynen Valtameren yläpuolella, joten voin nähdä linjan loppupisteen etelänavalta Intian keskelle.

Nyt Intian yläpuolella, maa liikkuu joten matkaan taivaassa takaisin Pohjois-Amerikkaan päin. Kun kuljen Kaakkois-Aasian yli, huomaan että maa rannikoita pitkin katoaa, veden takia. Tämä tapahtuu pitkin koko rannikkoa, niin pitkälle kuin näköni kantaa, Korean pohjoisosasta Indonesiaan. Indonesia pääasiassa katoaa tähän tapaan. Australia on jo kohdannut vaikutuksen, jo ennen kuin rannikoiden häviäminen alkoi, koska koko länsipuolisko näyttää olevan veden alla.

Kun Pohjois-Amerikan länsirannikko tulee näkyviin näen, että koko Pohjois-Amerikan rantaviiva Kaliforniasta (jonka oletan sen olevan) Kanadaan asti on noussut rajusti vesilinjan yläpuolelle. Keski-Amerikka on veden alla. Missä (oletan) San Fransiscon olevan, on vesiputous. Tämä rantaviiva ei ole vihreä, mutta näyttää beigen väriseltä. Kun kuljen U.S.A:n yli, näen kaakkoisrannikon häviävän samalla tavalla kuin Kaakkois-Aasian. Florida on hävinnyt, niinkuin on itärannikko, koko matkan Appalakeille. Syvä etelä on veden alla.

Nyt visio muuttaa maan asentoa, kun se kääntyy allani, joten kuljen pitkin tuttuja maamassoja. Kun kuljen Kanadan läpi ja yli Gröönlannin maamassan, näen että Eurooppa näyttää olevan rykelmä saaria. Liikkuen maanosan yli, näen Intian, tai sen missä se ennen oli, jo jäätymässä. Intia on täysin veden alla. Sitten kuljen maamassan yli jota en tunnista (antarktika?), jossa ei ole mitään vihertävää ollenkaan.

Tämän jälkeen minulle annetaan visio talosta paikassa, joka vaikuttaa kuumalta, autiolta paikalta, kuivan tuulen puhaltaessa. Minulle kerrotaan, että tämä tulee tapahtumaan myöhäisellä keväällä, tai aikaisella kesällä, vuonna 2003. Maa tulee olemaan kuuma ja seisahtunut. Näen visiossa, että punainen hohde on kaiken yllä. Minulle kerrotaan, että tulee olemaan katovuosia, maailmanlaajuisesti, johtuen kuivuudesta, kolmena vuonna peräkkäin, tänä aikana.

Nancyn vision loppu

Meidän lähettiläämme, Nancy, on kertonut vision jonka annoimme hänelle mullistuksista. Mullistukset johtuvat jättiläiskomeetan magneettisesta vaikutuksesta, mikä on itseasiassa teidän aurinkokuntanne planeetta. Tämä planeetta ylittää maan massaltaan. Komeetta tulee kulkemaan maan ja auringon välistä, sen ensimmäisellä saapumisellaan aurinkokuntaanne. Törmäys ei ole mahdollinen, koska kiertoradat eivät mene ristiin. Kuitenkin, koska se tulee ulkoavaruudesta, komeetta ei ole asemassa aurinkoa kiertävän läheisen ryhmän kanssa. Komeetta on asemassa laajemman areenan kanssa, missä se viettää suurimman osan kiertorataansa, joka on noin 3657 vuotta, keskimäärin. Kun komeetta lähestyy aurinkokuntaanne, sen vauhti nopeutuu, joten se säilyttää magneettisen asemansa kulkiessaan läpi. Koska se on massaltaan suurempi kuin maapallo, maapallon magneettinen veto ei vaikuta siihen. Maa ei ole niin onnekas.

Ensimmäinen ohitus tulee tapahtumaan, laskelmiemme mukaan, aikaisin vuonna 2003. Kaikki odotettavissa olevat mullistukset tulevat tapahtumaan tämän ohituksen aikana; Hyökyaallot, maanjäristykset, suuruudeltaan 15 Richterin asteikolla, ja pilvi vulkaanista tomua joka tekee ilmakehän tiheäksi kuin iltahämärän, vuosikymmeniksi. Toinen ohitus tulee tapahtumaan 7 tai enemmän vuotta myöhemmin, suunnilleen 2011. Tämä toinen ohitus vie komeetan aurinkokuntanne ulkopuolelle, mutta toinen mullistusten sarja tulee tapahtumaan sinä aikana.